والا من تا ۱۸ ماهگی نذاشتم اصلا ببینه شاید کلا روزی ده دیقه برای غذا…. الان ۲۱ ماهشه کلا ۱۵ کلمه میگه همه چیزی میفهمه و میشناسه اما نمیگم…. دستور پذیری ام داره اما حرف نمیزنه
جالبه همسناش میبینم کلا صب تا شب پای کارتونن و حرف زدنشون خیلییییی بهتر از پسر منه…. حتی مامانم میگه من و خواهرام همه بچگی کلا کارتون دیدیم زودم زبونمون باز شد الان من موندم ازینکه بالاخره کارتون بذارم حرف زدن یاد میگیره یا جلو حرف زدنش میگیره تروخدا مامانا از تجربتون راهنماییم کنید انقدررر بهم میگن چرا هیچی نمیگه براش گفتار درمان وقت گرفتم دلم میخواد راه بیوفته حرف زدنش چون خودشم کلافه و عصبی شده همش با اشاره و عععع منظورش میفهمونه با اینکه همه چیز میفهمه….
تخم کفترم ۳ تا دادم فایده نداشت الان روزی دولت تخم بلدرچین میخوره چن ماههه اونم تاثییر نداشته
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پسر خواهرشوهرم سه سال و نیمشه هنوز نه میتونه درست کلمه بگه حرفم که اصلا نمیزنه فقط آوا از خودش در میاره خواهرشوهرم خیلی بهش موز میداد وقتی کوچیک بود هنوزم زیاد موز میخوره من شنیدم بخاطر موز دادن به بچه زیر یکسال این اتفاق میافته به حرف میان ولی جیگر پدر مادرو خون میکنن
پسر بزرگم وقتی 2 سالش شد طی یک ماه همه چیو گفت. جملهسازی کرد و حتی شناسه فعلها رو خودش تصحیح میکرد. ولی چند ماه بعدش به دوره 9ماهه لکنت شدید گرفت. دکتر میگفت خیلی سریع به صحبت کردن افتاده و زبونش با مغزش همراهی نمیکنه.
پسر کوچیکم بیشتر طول کشید. الان تقریبا 3 سالشه و دیگه جمله بندیش کامله. هر دو هم به یه اندازه پای تلویزیون بودن.
من تا جایی که میدونم کارتون و تلوزیون و موبایل رو به خاطر تاثیر منفیش روی مغز و تمرکز بچه منع میکنن. پس کار خوبی کردی تا الان نذاشتی واسش. ولی خودت زیاد باهاش حرف بزن کتاب بخونین باهم شعر و داستان صوتی براش پخش کن اینا باعث میشه در معرض باشه
. من دیدم پسربچه فامیلمون بعد ۲ سال حرف زدنش یکدفعه افتاده رو غلطک خیلی هم بچه باهوشیه ولی زود حرف نزد نگران نباش. گفتار درمانگر هم حتما تمرین هایی خیلی خوبی یادت میده که من بلد نیستم😘