2777
2789
عنوان

به نظرتون این آقا شرایطش مطلوبه

215 بازدید | 26 پست

سلام وقتتون بخیر 

لطفاً بفرمایید که آیا آقا پسر ۲۵ ساله شرایط ساختاری یک ازدواج داره یا خیر یعنی اگر بر فرض با این شرایطش به خواستگاری فرد مورد نظر خود برود امکان پاسخ مثبت وجود دارد برای آن شخص یا خیر

کاراموز وکالت هست 

کارشناسی ارشد حقوق عمومی

یک خانه کوچک دارد

و یک ماشین 

حدود یک میلیارد پول

با دیانت و پرتلاش و آراستگی ظاهری 

فقط قصد جسارت ندارم صرفاً میخواستم بدونم که خدایی نکرده اگر بر فرض اقدام کردم به طور محترمانه و رسمی با والدین سنگ رو یخ نشوم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوبه مشکلی نداره

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑

اولین چیزی که مهمه علاقه س به نظر من 

و اینکه نه شنیدن تو خاستگاری طبیعه شاید یه آقایی همه چی داشته باشه ولی اون دختر دلش با کس دیگه ای باشه یا هدف دیگه داشته باشه 

حتی اگه بخوان بهتون جواب مثبت هم بدن همون اول چراغ سبز نشون نمیدن باید چند بار اقدام کنید 

تضمینی برای جواب مثبت نیست. بعنوان یه خانم که حالا به هردلیلی خواستگار زیادی داشتم، روی هیچ موردی بخاطر داشتن خونه و ماشین و پول فکر نکردم. و اگر ردشون کردم بنا به دلایل دیگه بود. و در نهایت با کسی ازدواج کردم که خونه و ماشین نداشت ولی بقیه معیارهای منو داشت. 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

حالا چرا مثل حضرت فردوسی و سعدی سخن میگویی برادرم؟؟

شرایطتت بستگی داره دست روی دختره چه خانواده ای گذاشته باشی

دختری که مُرفه زندگی کرده توی خونه ی چند صد متری و ماشین خارجی زیرپاش بوده و سفرای خارجه رفته و فلان و بیسار ، شرایط مالی  شما براش جذابیتی نداره مگر اینکه با شخصیت و افکارت جذبش کنی و جذب شخصیت منحصر بفردت بشه

اگر یک دختر از خانواده ی متوسطه، که شاید براش جذاب باشه منزل شخصی و ماشین داری و مقداری پول نقد و اینا

در هر صورت من فکر میکنم علاوه بر جذابیتهای فکری و شخصیتی بستگی داره خانواده ی دختر درچه سطح مالی باشن 

❌فقط محض رضای خدا توی جلسه آشنایی و خواستگاری این مدلی حرف نزن که صد در صد جواب منفی میشنوی.‌

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄
تضمینی برای جواب مثبت نیست. بعنوان یه خانم که حالا به هردلیلی خواستگار زیادی داشتم، روی هیچ موردی بخ ...

خونه و ماشین پول بی اهمیت نیست 

ولی علاقه و اخلاق و تفاهم خیلی مهم تره

2810