2777
2789
عنوان

به نظرتون این آقا شرایطش مطلوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 26 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونه و ماشین پول بی اهمیت نیست ولی علاقه و اخلاق و تفاهم خیلی مهم تره

دقیقا و همچنین خانواده

یکی از مواردی که رد کردم پسره خودش خیلی خوب بود، تو محله خودمون ۱واحد اپارتمان داشت، شرایط کاری و رفاهیش خوب بود. ولی تو همون جلسه اول با مادرش فهمیدم مادرش خیلی فضوله، عطاشو به لقاش بخشیدم😄😄 سوالاتی پرسید که تا یه هفته هی به مامانم میگفتم واقعا چرا اینو پرسید؟ به اون چه ربطی داشت اونو بپرسه؟

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
عیب این صحبت چه بود

عامیانه حرف بزنید

چی بود، نه چه بود. انشا که نمینویسی برادر من

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
عامیانه حرف زدن منجر به جسارت به آن شخص نمی شود؟

با همکاراتونم اینطور صحبت میکنین؟ چه میگویید؟ جسارت میشه؟

خب میشه بگید لفظ قلم صحبت کردن یعنی چیو آیا بده یک آقا این طور صحبت کند یانه

مثلا میگی چه میگویید به جاش بهتره بگی چی میگی یا چی میگید مپلا یه مثال میزنم

مثلا به جای اینکه بگی من یک پسر ۲۵ ساله هستم و دارای موقعیت و کار مناسبی هستم آیا شرایط من خوب است بهتره به جاش بگی من پسرم ۲۵ سالمه و کار و موقعیت خوبی دارم به نظرتون شرایطم خوبه؟

کاربر آقا