2777
2789
عنوان

از فکر آینده از خواب پریدم زندگی

126 بازدید | 9 پست

زندگی یه جون ۱۸ ساله تو ایران خیلی افتضاح :(

کاش میمردم

نمیتونم مبارزه کنم

دانشگاه غیرانتفاعی که مردود شدم 

کارم گیرم نمیاد نمیدونم به چی علاقه دارم وچه مهارتی بگذرونم 

اون مهارتی که دوست دارم اشباع شده

به چی علاقه داشتی؟

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تجربه شخصیم از کاریابی:اینقد کارتی مختلف امتحان کردم ک فهمیدم کدومو دوست دارم،الانم همونو ادامه میدم و باز دارم تست میکنم

اشباع شدن اصلا مهم نیست مهم اینه ک نفر اول باشی و بهترین اونوقت میبینی چقدر بازار خوبه

سنی نداری ک من ۳۰ سالمه هنوز دارم آزمون و خطا میکنم نترس از ی جایی شروع کن

شما به من ۱۸ ساله چی پیشنهاد میدی؟

ی مهارت یاد بگیر،زبان،برنامه نویسی ،هوش مصنوعی یا همون درس برحسب علاقه یا هر کاری ک علاقه داری،باشگاه برو ب خودت برس،محل پسر جماعتم نده حریم بزار تو رابطه لول خودتو پایین نیار اصلا بعد پشیمون میشی