2777
2789
الرژی😔

به این فک کن که اون انقد کوچولو که حالا که مریضم هست جز مامانش کسیو نمیشناسه حق داری خسته شی ولی به بودنش فک کن که چقد قشنگه بزار یکم بقیه کمکت کنن تا خستگیت کمترشه

تو دلبستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد   💔                        رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ابجد اسمش رو بررسی کردی؟ شاید اسمش بده ! پسر فامیل مام اینطوری بود اسمشو عوض کرد حل شد

چطوری بفهمیم 

«ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»•♥️⃟♡                ❤۱۴۰۱/۷/۱۸
2805
چطوری بفهمیم

باید بررسی کنه کسی که کارش طالع بینیه توی ایتا کانال اعمال صالحینو سرچ کن بده برات بررسی کنن چندتا اسم انتخابیم بده بهت بگن کدوم براش مناسبه

تو دلبستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد   💔                        رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را🌱
باید بررسی کنه کسی که کارش طالع بینیه توی ایتا کانال اعمال صالحینو سرچ کن بده برات بررسی کنن چندتا ا ...

خودمون نمی‌تونیم بفهمیم ؟

«ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»•♥️⃟♡                ❤۱۴۰۱/۷/۱۸
چی شده فداتشم تعریف کن

غربالگری اول گفتن سندروم داون داره تا دنیابیاد چقداسترس کشیدم.ب دنیااومد دوماه ونیم نخابیدم بخاطر کولیک.تا دوماهگی زردی بالا وکلی احتمال تیرویید وعفونت و...یک ماهگی فهمیدم الرژی غذایی داره دوماه رژیم سختتتت وبی نتییجه.بگرد دوماه  دنبال شیرخشک خارجی تواین کشور لعنتی .استپ وزن.دوباره افتاد ب غذا هیچی نساخت بهش ن مولتی ن اهن.هرماه مریض میشه داروهم بهش نمیسازه حالاهم زشدنکردن دور سرش.ارزومه ی شب بی فکر بخابم😭😭😭

واقعیه یعنی ؟؟اگه گفت بده یعنی باید عوض کنیم؟

من خیلی شنیدم ارتعاش اسم توی اینده گرفتاری مریضی تاثیر داره حالا ی تست بکنید ضرر نداره

غربالگری اول گفتن سندروم داون داره تا دنیابیاد چقداسترس کشیدم.ب دنیااومد دوماه ونیم نخابیدم بخاطر کو ...

اخه الهی برم حرم امام رضا واست دعامیکنم انشالله یکروز پامیشی میبینی خوب خوب شده

غربالگری اول گفتن سندروم داون داره تا دنیابیاد چقداسترس کشیدم.ب دنیااومد دوماه ونیم نخابیدم بخاطر کو ...

الهی بمیرم برات چقدر سخته 💔🥺

شوهرت بهت کمک می‌کنه همدم خوبی هس برات دلگرمیه؟

2810