2777
2789
به این فک کن که اون انقد کوچولو که حالا که مریضم هست جز مامانش کسیو نمیشناسه حق داری خسته شی ولی به ...

میام دارو بخورم میبینم مادرم بیس ساله خورده و هیچی ب هیچی مشاوره هم کمک نکرد ازخداهم بریدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
میام دارو بخورم میبینم مادرم بیس ساله خورده و هیچی ب هیچی مشاوره هم کمک نکرد ازخداهم بریدم

خدا بهت آرامشو صبر بده که بتونی روزای قشنگیو کنار کوچولت تجربه کنی من آرزوم بود مادر شم لایق نبودم 

شاید امتحان الهیه کم نیار میدونم سخته ولی تو قوی تر باش خدا هست میبینه برات جبران میکنه

تو دلبستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد   💔                        رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را🌱
میخواستی بچه نیاری

چطور دلت میاد سرزنش میکنی اونم ی مادری ک اینقدر دلش پره 

کاش یکم مهربونتر بودی

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
الهی بمیرم برات چقدر سخته 💔🥺شوهرت بهت کمک می‌کنه همدم خوبی هس برات دلگرمیه؟

اره بنده خدا خیلیم پسر خوب و مومنیه نمیدونم چرا تواین سن باید انقد گرفتارباشیم باهم دیگ مث خواهربرادریم ازبس درگیراین بچه ایم😢

2810