2777
2789
عنوان

بچه ها متاهلم یه آقایی پیدا کردم بعد جدایی باهاش ازدواج کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 10648 بازدید | 330 پست
گیریم توی ازدواج‌ اولت سنت کم بود عقل نداشتیبعد یه شکست و تجربه باز هم عقل نداری؟چندروز؟فضای مجازی؟ا ...

جانای من 

استارتر ۴ تا کاربری داره که هر روز یه سری تاپیک باهاشون میزنه بلکه پربازدید بشه

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای خدا نمیدونی چقدر ذوق کردم🥲خیلیییییییییییتو به من افتخار دادی ک جوین شدیاگه میدونستم مادر شوهرم ه ...

نه دیگه دیره دونه دونه پیامات وقتی از موزا عصبی بودی رو خوندم😂عزیز دلمی😘

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
😂😂😂😂یارو میگه دو روز چت کردیم. می‌خوام جدا بشم . گفتم شاید بیاد منو بگیره شیشه ای هام این جوری ت ...

خیلی سادس همین 

ما باید با حرفامون آگاهش کنیم 

احتمالا احساساتی هم هست و باید خودشو عوض کنه ک ضربه تبینهغ

..

مشکلت اونقدر نیست که نتونی حلش نکنی 

با خیانت داری زندگیت نابود می کنی 

اگه طلاق بگیری زندگیت بهتر نمیشه فقط پشیمونی برات میمونه 

فرض کن شوهرت تو مجازی با یکی درددل می کرد چ حسی داشتی هااااان

...
از اول معلوم بود،یه نفر هیچ جوره نمیتونه تا این حد احمق باشهما مازوخیسم داریم‌موندیم تو تاپیک😂

متاسفانه هر بار من میگم بابا این بچه دنبال جنجاله یکی پیدا میشه بگه یه درصد فکر کن راست میگه 

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

نه عکس ندادم شمارمو هم نداره هیچی نمیدونه هیچی بینمون نیس فقط غیبت کردم اونم فقط گفته حداشو

وای نکن سر جدت 😐 تو اصلا ن اونو میشناسی ن دیدیش ن چیزی اونم ن تورو دیده ن چیزی چطور میاد فردا تو رو بگیرررررررره؟ بشین با شوهرت حرف بزن درستش کن ن اینکه بخاطر یکی ک فقط الکی باهم حرف زدین طلاق بگیر😐

دختررررررررررررر اون یارو همین فردا میتونه بلاکت‌ کنه و تمام😂😐کجای کاری بهت گفته جداشی از نظرتو یعنی اون بیاد تورو بگیره؟ آدم باش یکم

تو اگر در پی آنی برو این منم که در پی خویشم و بس🤚💫
عزیزم به نظرم اینکه تصمیم جدایی گرفتی اون آقایی که تازه باهاش آشنا شدی بی تاثیرنیست. اول رابطه اتو ب ...

نه دو سه بار همش باهاش چت کردم

چون شوهرم بهم بجه سگ گفته قصد جدایی دارم

یعنی راستشو بخوام بگم دنبال انتقامم نمیدونم شاید ناخواسته و از روی تنفرم با این آقا چت کردم

جانای من استارتر ۴ تا کاربری داره که هر روز یه سری تاپیک باهاشون میزنه بلکه پربازدید بشه

عجبا 

ملت انقدر سیمکارت از کجا میارن

چندوقت پیش می‌خواستم نامحسوس زنگ بزنم یه جایی آمار یکی رو بگیرم،خط پیدا نکردم🤣

نه دیگه دیره دونه دونه پیامات وقتی از موزا عصبی بودی رو خوندم😂عزیز دلمی😘

😂😂😂😂😂وای وااااای اونایی که امروز نوشتم پاک کردم؟ 

برگشته تو ناشناسم میگه بستگی داره جیبت چند سانت باشه😂

https://t.me/opium_is_here به چنل من خوش اومدید 🤗لینک رو توی سیو مسیج تلگرامت سیو کن و وارد چنلم شو 🎼 من فرصت نمیدم، دروازه ببینم میکوبم توش مثل کریس... من فرصت طلبم، شغلمه علناً که بکنم مو به تن سیخ... من عادت ندارم، آدم ببینم... هیچکی توو لِولم نیست... من غُدم غلطم🥚م حداقل رتبم یکِ هر لیسته