2777
2789
عنوان

بچه ها متاهلم یه آقایی پیدا کردم بعد جدایی باهاش ازدواج کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 10648 بازدید | 330 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم ایشون داره فریبت میده فقط حواست باشه خدای ناکرده عکسی یا چیزی از خودت بهش ندی ..شمارتو که ن ...

نه عکس ندادم شمارمو هم نداره هیچی نمیدونه 

هیچی بینمون نیس فقط غیبت کردم اونم فقط گفته حداشو

بابا همش میام اینجا میگم این شد اون شد همه میگن جدا شومنم درد و دل کردم با طرف راهنمایی خواستم اونم ...

چون بهت گفت بچه سگ بدبخت میشی؟

توروخدا بزرگ بشید بعد ازدواج کنید 

مگه همه کامل شرایط زندگیتو میدونن 

همینجا یه عده خانم مطلقه هستن که پر نفرت وکینه از مرداهستن.

شوهرت داره میذاره درس بخونی کنکور بدی یعنی پیشرفتت براش مهمه .میگی خونه مستقل نداری اگر خانواده همسرت دارن رو مخ همسرت تاثیر میذارن هرجور شده با محبت کاری کن برید مستاجر.هرچند بمونی اونجا پول جمع کنی خونه بخری بعد بری خیلی بهتره امااگر  اذیتت میکنن بهتره بری .بعد همسرتو باید راضی کنی محبت کنی ب خونه زندگیت برسی .

ازروی  تجربه میگم مجازی وغیرمجازی  کسی بیادسمت متاهل ۹۹ درصد فکرش سواستفاده ست .یه کاری نکن بعدا عذاب وجدان بگیری 

شوهرتو زندگیتو بالابکش 

شوهر ۱۰۰ درصد خوب وجودنداره

امضا مودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی.

گیریم توی ازدواج‌ اولت سنت کم بود عقل نداشتی

بعد یه شکست و تجربه باز هم عقل نداری؟

چندروز؟فضای مجازی؟ازدواج؟

بابا اول جدا شو

بعد هم دو دقیقه ازدواج نکن ببینی چیکار باید کنی!

چقدر مسخره‌ست زندگی برات

نمیدونم واقعا این داستان واقعیه یا نه ولی لطفا درست انتخاب کنید...برای همدیگه برای زندگی خودتون ارزش قائل بشید. شوهرته دوس پسرت ک نیست. سعی کن اشتباهشو بگی بهش. ببرش پیش مشاور. شاید اونم داره اشتباه میکنه و متوجه نیست

شاید درست بشه. چرا اینقد راحت همدیگه رومیزاریدکنار؟.. چرا سعی نمیکنید درست کنید رابطه رو و اگه اگه اگه نتیجه نداد بعد به فکر جدایی بیفتید. یکم فکرکن. بخدا که حیفه

تو هم محتاج خواهی ‌شد، جهان دار مکافات است...! 
وای تو هم هســــــــتی؟ 🥹🥹🥹🥹🥹🥹ای خدااااا نمیدونستممممم دورت بگردم 🥹🥹🥹چقدر ذوق کردم مننننننن

اختیار داری بابا

نامحسوس عروسم رو زیر نظر گرفتم؟

ما از اون خانواده هاشیم خیلی تیز و بزیم😂😂😂

سکه رو پیچوندی ها حواسم بود

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم