2777
2789
عنوان

سحرم دیروز زایمان کردم بیاید همچی رو تعریف کنم 🍼

| مشاهده متن کامل بحث + 9618 بازدید | 629 پست
هیچی نیست بابا حست این دفه اشتباه میگه😂

از کجا میدونی

نه این دیوث ناراحته

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍این کاربر تا اخر امسال باردار میشه😍من حتم دارم تا زمستون باردار میشم میدونم خدا دامنم رو سبز میکنه

هیچی نیست بابا حست این دفه اشتباه میگه😂

تا اخر شب میفهمم میام واست میگم🤣✋🏻

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍این کاربر تا اخر امسال باردار میشه😍من حتم دارم تا زمستون باردار میشم میدونم خدا دامنم رو سبز میکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
نمیدونم حسم هیچ وقت اشتباه نمیگه از یه چی ناراحته@مامان_پسرکوچولو بنال دیگه رو اعصابم نرو خواهشا

امشب حالم خوب نبود دلم خانوادمو میخاد 

پسرم!کارهای زیادی است که درزندگی ات انجام خواهی داد ومن قول می دهم همان طور که در جستجوی رویاهایت هستی همیشه تو را در قلبم نگه دارم. 

امشب حالم خوب نبود دلم خانوادمو میخاد

🙃🙃🙃من انچنان خوب نیستم بیا تاپیک بزنیم پشمک هم تگ کن تهش گزارش میزنیم بترکه

باشه تاپیک بزن

پسرم!کارهای زیادی است که درزندگی ات انجام خواهی داد ومن قول می دهم همان طور که در جستجوی رویاهایت هستی همیشه تو را در قلبم نگه دارم. 

تاپیک نزن بیاید یکی از تاپیکای اولم 

باشه تاپیک بزن

من نمیتونم بزنم واسه مسائل صبح به لطف توعه اسکل

خودتت بزن

من نمیتونم بزنم واسه مسائل صبح به لطف توعه اسکلخودتت بزن

بیاید تاپیکم تگتون میکنم صبر کن

نمیدونم فهمیدم بهت میگم

چرا نمیتونم تگت کنم

بیا تاپیک اخرم

کاربرقدیمی  رستا کوچولوام هستم ، تعلیق شدم تازه وارد نیستم ،نه ب تعلیق   نی نی یار لطفاً کاربریمو بهم برگردون ،اعصاب منو خورد نکن 
2810