2777
2789
عنوان

من یه اشتباهی کردم

124 بازدید | 14 پست

بچه ها من تو اولین ملاقاتم با دوستای دبیرستانم رفتیم بیرون بهترین لباسمو پوشیدم ولی اونا ساده بودن اصلا حواسم نبود نسبت به این قضیه و اینکه میگن این کار اشتباهه درسته؟؟ از لحاظ روانشناسی و همه چیز 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

وا...😅😅

نه چه اشتباهی؟

روابط دوستانه چه سخت شده...

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

مگه اونا بدترین لباسشونو پوشیدن😑😐

نه پولدارن خیلی لباسای شیک دارن من لباس کم دارم بعد اونا ساده اومدن من خیلی تجملاتی و وضع مالیم خیلی متوسط تره نسبت به اونا کلا متوسطم از لحاظ مالی

کی همچین تزی داده؟ من اولین باره این نظریه رو میشنوم

نمی‌دونم میگن از لحاظ روانشناسی تو ملاقات اول بهترین لباستو نپوش گذاشته بودمش برای تولدم که میبرنم بیرون دو هفته دیگه 

بدبختی دیگه لباس ندارم 

نمی‌دونم میگن از لحاظ روانشناسی تو ملاقات اول بهترین لباستو نپوش گذاشته بودمش برای تولدم که میبرنم ب ...

وسواس نداشته باشین، خیلیا واقعا یادشون نمیمونه و اصلا یادشونم بمونه اهمیت نداره

بپوشید خیلیم خوبه، هیچ ایرادی نداره، مهم اینه چیزی که میپوشین حال خودتون رو خوب کنه و اعتماد بنفس کا ...

اوکیه اخه همه ساده و اسپرت بودن من کت چرمیمو پوشیدم دیگه بهترین لباسم همین کت هست که گرونه گفتم شاید بگن وایی این میخواد بگه از ما بهتره چون میگفتن مثکه بین خودشون من مغرورم همش یا میخوام بهترین باشم 

2810