2777
2789
عنوان

سحرم دیروز زایمان کردم بیاید همچی رو تعریف کنم 🍼

| مشاهده متن کامل بحث + 9637 بازدید | 629 پست

مبارکت باشه انشالله خوش اخلاق وخوش قدم باشه.

منم یکسال پیش سزشدم وخیلی دردداشتم  بعدیه پرستارمهربون اومدگفت ایقدربه خودت میپبچی بعدن سردردبدی میگیره تا۸ساعت نبایدحرکت کنی شیاف بدردت نخورد؟گفتم نه توروخدایه مسکن قوی بده خیلی درددارم.یه امپول زدتوسرمم که چنددقیقه بعدش یه حس سرخوشی وسبکی بهم دست حس میکردم دارم پروازمیکنم🤣بخداخیلی حس قشنگی بودبعدش خوابم بردتقریباشاید۴یا۵ساعت.چون دخترم بندناف دورگردنش پیچیده بوداتاق نوزادان زیراکسیژن بودولی اون حس شیرین لعنتی روبازم میخام🤣🤣🤣 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پاک کردم 🫥تاریخ تاپیک رو ببین

باشه نذار

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

باشه نذار

مگه گفتم نمیزارم 🫥درخواست می‌کردید میزاشتم براتون همین چند دقیقه پیش برای یه کاربر گذاشتم قبلش یه مبارک باشه حداقل میگن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

2805
مبارکت باشه انشالله خوش اخلاق وخوش قدم باشه.منم یکسال پیش سزشدم وخیلی دردداشتم بعدیه پرستارمهربون ا ...

فداتشم مرسی 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

مگه گفتم نمیزارم 🫥درخواست می‌کردید میزاشتم براتون همین چند دقیقه پیش برای یه کاربر گذاشتم قبلش یه م ...

هرطور راحتی

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

گذاشتم نیستی پاک کردم

باشه

شام چی داری

الان شوهرم داره شام دومش رو میخوره برنج مرغ😐😂

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍این کاربر تا اخر امسال باردار میشه😍من حتم دارم تا زمستون باردار میشم میدونم خدا دامنم رو سبز میکنه

@مامان_پسرکوچولو   چیشده ناراحتی

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍این کاربر تا اخر امسال باردار میشه😍من حتم دارم تا زمستون باردار میشم میدونم خدا دامنم رو سبز میکنه

الان شوهرم داره شام دومش رو میخوره برنج مرغ😐😂

نوشجان 

کاربرقدیمی  رستا کوچولوام هستم ، تعلیق شدم تازه وارد نیستم ،نه ب تعلیق   نی نی یار لطفاً کاربریمو بهم برگردون ،اعصاب منو خورد نکن 
چشه

نمیدونم حسم هیچ وقت اشتباه نمیگه از یه چی ناراحته

@مامان_پسرکوچولو   بنال دیگه رو اعصابم نرو خواهشا 

نمیدونم حسم هیچ وقت اشتباه نمیگه از یه چی ناراحته@مامان_پسرکوچولو بنال دیگه رو اعصابم نرو خواهشا

هیچی نیست بابا 

حست این دفه اشتباه میگه😂

کاربرقدیمی  رستا کوچولوام هستم ، تعلیق شدم تازه وارد نیستم ،نه ب تعلیق   نی نی یار لطفاً کاربریمو بهم برگردون ،اعصاب منو خورد نکن 
2810