2777
2789
عنوان

بالاخره شب پیش نامزدم موندم ‼️

| مشاهده متن کامل بحث + 3225 بازدید | 72 پست
😂😂 آره ولی میگم خودش چه حوصله ای داره از فلاسک چای و تنگ شربتم میگه خو جذابیتی نداره

دختر صبر کن داره بجاهای خوبم میرسه دیدی گفتم. الان تو ماچیم یکم دیگه بغل میرسیم. صبر کن گلم صبررررر😂

سلامتی و خوشبختی دخترم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگه آهنگ گذاشتن و اینا 💃 دخترخاله ها خصوصا خیلی فعال بود خسته هم میشد میومد همش کنار من دوست داشت گرم بگیره آشنا بشیم همش سر صحبت باز میکرد خوبی نامزد من میگفت خاطرات مشترک بچگی شون و اینا 🤏

دیگه نامزدم ولی استیشن روشن کرد با داداشم بازی کردن دیگه بچه برادرش اومد کوچیکه یکم با اون بازی کردن دیگه من یکم شیطونیم گل کرد 😈

داداشم صدا زدم نشوندمش پیش آبجی نامزدم همسن هستند گفتم از درس و کلاسا برا هم تعریف کنید تو مدرسه چیکاری میکنید خخخ جفتشون خجالت کشیدن من قلبی قلبی شدم حالا برگشتم پیش داداشم آموزش های لازم جهت رفتار با دخترا رو بهش یاد میدم 👩‍❤️‍💋‍👨

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

کلا آفلاین شد بنظرتون گزارش زدن را شروع کنیموقتی تاپیک زده میشه و ول میکنه میره توهین به شعور مخاطب ...

۳ تا پست به این طولانی جدی ندیدی!!!!! صبر خو دارم مینویسم تند تند میزنم بره جلو چشم

چ سحرخیز

قربون شما

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

دیگه رسیدم برش کیک و کادوها و اینا که ازش گذر میکنیم 🍰🎁

برنامه اول این بود که من شب اونجا بخوابم مامانش صبح کله پاچه باز بزاره که همینجا از بس گفتید نخواب منم کنسل کردم داداشم هم برای محکم کاری آوردم که شب حتما برگردم خونه 😁

دیگه برنامه رو دخترخاله عوض کرده گفته چون بقیه میخوان زود بخوابند و خسته هستند منو نامزدش بعد تولد بریم خونه اون و شوهرش شب دور همی بشینیم 👍

دیگه ساعت ۱۰نیم اینا بود داداشم رو با برادر نامزدم فرستادم بره خونه خودم و نامزدم هم اول خواستیم با ماشین خودش بریم اونا با ماشین خودشون که باباش گفت ماشین رو بزار صبح لازم دارم برم نون بگیرم و اینا که دیگه قرار شد ۴ تایی با ماشین دخترخاله و شوهرش بریم 🚘

رفتیم پارکینگ سوار بشیم به نامزدم گفتم بیا کنار من بشین تا غریبی کنم دخترخاله بهش گفت برو جلو بشین حالا حالا ها واسه کنار هم بودن وقت دارید ما میخواهیم عقب بشینیم گپ دخترونه بزنیم با هم 🫣

حالا تو مسیر همش دخترخاله از عشاق و کشته مرده هاش میگفت یکیش مثلا همین داداش بزرگه نامزد من که پسندش نشده بعدش خیلی بیربط اصلا بحث رو برد سر نامزد من گفت اینو از داداش بزرگه بیشتر میپسندیده ولی چون واسه اون ارش خواستگاری کردن دیگه حرمت خانواده رو باید حفظ میکرده 😭 حالا نامزد بدبخت من اصلا هیچ حسی به این نداره بجز صمیمیت، نمیدونم چه خاکی تو سرم با وجود این دخترخاله بریزم دیگه ⁉️

بعدش از من همش پرسید منم واسه اینکه کم نیارم گفتم خب منم هم خواستگار داشتم هم دوست پسر پسندم نشد 🤪 که خراب کردم نباید میگفتم. 

خلاصه اینقدر این حرفا چرت و پرت زد با دوست پسرات چیکار میکردی و کجا میرفتید خوش بحالت نامزدت درک میکنه و اشکالی نداره و اینا منم همش پیجوندم ‼️

از اینجا به بعد معذب شدم دیگه همش حس خوبی نگرفتم از دخترخاله 😭

دیگه رسیدیم خونه اونا واحدشون یه خوابه و کوچیک بود ولی خوشگل دیزاین کرده بودن به سبک این آپارتمان ها استانبول باحال بود 👍

بعدش قلیون گذاشت میخواست قهوه بزنه گفتم این موقع شب نمیتونم کافئین مصرف کنم بهم گفت آخی منم دختر بودم خیلی حساس بودم رو این چیزا ‼️ حالا چه ربطی داشت اصلا موندم توش⁉️

دیگه دور هم بودیم قلیون گذاشته بود با کافی میکس و یکم آجیل و میوه خشک و اینا مزه تی وی هم الکی روشن بود ☕️🥜 گپ میزدیم حرف عشق و ازدواج و بچه و اینا باز شروع کرد دخترخاله جون آره ما دیگه میخوابیم شروع کنیم اقدام کنیم تا حالا پیشگیری میکردیم ولی دیگه وقتشه آخه به من چه ⁉️ دیگه مراحل تولید بچه رو نمیخواد بگی که بلدیم بگو ایشالا قصد داریم بچه دار بشیم کافیه دیگه میفهمم. 

تا دیگه خیلی دیر شد سری قلیون عوض کردن طعم دیگه و همین جور گپ و اینستا همو فالو کردیم و اینا که دیگه من گفتم دیر وقته میشه بخوابیم حالا از این بعد بازم کارایی کرد که من خوشم نمیاد هستید بگم یا نع⁉️

از اینجا به بعد معذب شدم دیگه همش حس خوبی نگرفتم از دخترخاله 😭دیگه رسیدیم خونه اونا واحدشون یه خواب ...

بگو

من سپردم ب خودش،هر چه الله بخاهد.!)🫠400/6 اگه چیزی خواستی بگی بیا اینجا بگو🫠https://daigo.ir/secret/5484421498

هروقت از مرحله لیوان کاغذی گذر کردیم یکی منو صدا کنه😒

بیا تو رو خدا این آخرش که من یکم ناراحت شدم بهم برخورد بزارم یا همه رفتید⁉️

2810