2777
2789
عنوان

بالاخره شب پیش نامزدم موندم ‼️

| مشاهده متن کامل بحث + 3225 بازدید | 72 پست

دیگه منو نامزدی و داداشی رسیدیم تو پارکینگ و سوار آسانسور شدیم گلدون هم دست داداشی دادم 🪴

رفتیم داخل و بابا مامانش بودن و داداش و زن داداش و بچه شون و آبجی کوچیکه و اون پسرخاله مجرده دیگه سلام احوال و‌ روبوسی با خانوما و آبجی کوچیکه هم حسابی چلوندمش خیلی بانمک بود ❤️

داداشش و زنش و بچه از صبح اومده بودن واسه کمک کردن پذیرائی فینگرفود بود کلا خیلی متنوع درست کرده بودن کنارش پفک هندی و ذرت و اینا همه روی جزیره آشپزخونه گذاشته بودن شربت هم توی این تنگ شیشه ای ها که شیر داره بود ظرف و لیوان هم همش یه بار مصرف بود چایی هم تو فلاسک بود 🍿🍬🫖

ولی دیگه تعارف میکردن بفرمایید ولی مثلا جلو آدم نیوردن هر کسی خودش بر میداشت سلف سرویس بود یکم اینجا خجالتی شدم 🫣

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رک و رو راست پرسیدید....ملت دنبال همینن وگرنه تنگ شربت ولیوان یه بار مصرف خونه ی غریبه چه جذابیتی دا ...

من موندم خود استارتر به چه انگیزه ای اینا رو تعریف میکنه.لیولن یه بار مصرف و تنگ شربت و پفک هندیو

تا بقیشو ننوشتی من فعلا نکته گیری کنم 😈از پول نامزدت گلدون خریدی دادی داداشت تقدیم کنه؟!

خوب پول اون مال استارتر شده دیگه زندگی مشترک شروع کردن. در مورد داداشش فکر کنم اول میخواسته براش حامی باشه تو راه نظرش عوض شده با گل سرش شیره مالیدن دکش کنن😅

سلامتی و خوشبختی دخترم

حالا اینجا قسمت حسادتی ماجرا 🥺

دیگه بعد اومدن و نشستن ما دخترخاله اش و شوهرش اومدن این دخترخاله همسن نامزدم بسیار زیبا بسیار دلبر از اینا که هم حسادت میکنی بهش هم دوستش داری 😖

تابلو بود از آرایشگاه اومده میکاپ حرفه ای موها بالا شینیون بسته یه شیشه عطر خالی کرده رو خودش لباس مجلسی باز خصوصا جلو یقه اونم تو تولد معمولی که نامزدم به گفت کسی مجلسی نمیپوشه خلاصه با یه وضع سلبریتی طور وارد شد 💄💋💃 

بعدا قبلش نامزدم گفته بود باهاش راحته یه دفعه نمیشه خودش رو بگیره منم قبول کردم ولی باز وقتی همو دیدن یکم خوشم نیومد دیگه بغل و روبوسی و اینا باهاش البته با اون یکی داداش بزرگه همینطور داداش منم مثل این بچه کوچولوها ماچ کرد یکم یه جوری شدم 😢

تا بقیشو ننوشتی من فعلا نکته گیری کنم 😈از پول نامزدت گلدون خریدی دادی داداشت تقدیم کنه؟!

گلدون خریدم چون دفعه اول میرفتم خونه شون دیگه آره پولش خودش داد دست خود نامزدم کیک بود منم کیف دستی دیگه داداشی دادیم دست داداشی گلدون رو 😁

2810