هعی دنیا.... خودم متأهلم در حد توانم برای خرید سیسمونی کمکش کردم الان هیچی ندارم ما ی شهر دیگ ایم خانواده مادرم ی شهر دیگ چند روز دیگ زایمانشه و قرار بیاند بخاطر مادرم پدرم هیچی پول نداره گوشت بخره اونام زشته دیر ب دیر میاند ما هر دفعه رفتیم گوشت گوسفند دادن بچه هم ک بدنیا آمده چیکار کنیم
شوهرمن 5 ماه پیش بیکار شد. من سه ماهه زایمان کردم. مامانم اومد گفت گوشت گردن و ماهیچه نخریدی گفتم ن ...
ولی خدایی خونه زن زائو وعده غذایی رفتن خیلی اشتباهه
زائو که خب خوابه تو رختخواب و اون کسی هم که کنارشه خستست بهرحال
چه خانواده خودم چه شوهرم وعده نیومدن فقط در حد دوساعت اومدن نشستن کادو دادن رفتن بچه اول و چهارمم مهم نیست درهرصورت کادو میدن
“سیگار کشیدن نشونهی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی)
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
دانلود برنامه تارا. بعد کدملی و کارت ملی باشه پیشت. همه رو بزن بعد ی فیلم کوتاه از پدرت میفرستید نی ...
حالا چرا فیلم از پدر؟
یعنی کسایی که پدر ندارن حق استفاده از اپ رو ندارن؟
“سیگار کشیدن نشونهی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی)
آره دیگه. من اینقدر حالم بد بود اصلن دو ساعتم برام زیاد بود بچه تا شب خوابش تنظیم بشه وای چند ماه ...
اره واقعا روزای سختیه
من خودمتاده روز حتی زنگ نمیزنم به زائو تبریک بگم چون ساعت خواب و بیدار خودشو بچه مشخص نمیشه
منظورم کارت ملی پدرش باشه باید فیلم پدر باشه کارت ملی هر کس باشه اون طرف ی فیلم کوتاه میفرسته
اهان چه جالب
ممنون از توضیحت گل❤️
عزمزمه حلالم کن ببخش کامنت مو پاک کردم،، تاپیک رو کامل نخوندم،، فکر کردم با خواست خودشون بچه دار شدن ...
یعنی اگه یه مامانش با خواست خودش بچه دار شده بود مستحق حرفات بود . واقعا برای یه عده از ادمایی با نوع شما متاسفم . الان این دخترایی که تو کوچه بازار پرن و هرجوری میگردن و هرجوری شده تو پارک و هرسوراخی به اصطلاح اکس و پارتنر شون حال میدن .همه از خونواده پرجمعیت و ته تغاری ننه باباشونن .نه عزیزم چه بسا تک فرزند و مرفه ن وای ننه بابای بیخیال دارن که ولن
ولی خدایی خونه زن زائو وعده غذایی رفتن خیلی اشتباهه زائو که خب خوابه تو رختخواب و اون کسی هم که کنار ...
من چون شهر دیگه هستم و اونا پیشم نیستن یه وعده موندن ولی خب زیاد نموندن. بعدشم بابام نزاشت بمونم با بچه ها بردمون تا یه کم خرجمون کم بشه و بعد یه ماه اومدم.