2777
2789

برنامه تارا رو گوشیت نصب کن 

از نزدیکترین  فروشگاه داخل برنامه  هرچی خواستی خرید کن

گوشت مرغ چرخ‌کرده بعد طی دوماه آینده دوقسطه 

پرداخت کن 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قدمش مبارک باشهانشالله با خودش روزی میاره عزیزم،غصه نخوریداونایی که بد حرف میزنید،از چرخ گردون بترسی ...

انشاالله گلم دست پدرم بخاطر این بنده پولاش داره مغازه بزرگ می‌بنده اخراشه هرچی داره ندارم رو مغازش خرج می‌کنه زود تر بسته شده مام برا همین دستمون تنگه

😐
کادو دور بر ما فقط برا بچه اول میدن در اون حد دارن ک برا بچه لباس پوشک اینا بخرند دم زایمان هزار خرج ...

همون مرغ خوبه،باذمرغ غذا بپزید

مهموناتونم رفتن خونه خودشون گوشت گوسفند بخورند

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

کادو رو خرج گوشت کنن فردا پس فردا پول پوشکو و شیر خشک رو از کجا جور کنن بچه لباس میخاد اسباب بازی می ...

زن حامله دم زایمان خرجش چند برابر میشه.ینی  شما سختی تو زندگیت ندیدی اینجوری جبهه میگیری!؟. این خانم گفت دستشون خالی شده نگفت ماهیچ چیزی نداریم. یه کم با دقت بخونید 

کادو دور بر ما فقط برا بچه اول میدن در اون حد دارن ک برا بچه لباس پوشک اینا بخرند دم زایمان هزار خرج ...

مهمون بیخود میکنه فقط گوسفندی میخوره اگه دلش گوسفندی میخاد بره رستوران سفارش بده مهمون اسمش روشه مهمونه دیگه هر چیزی گذاشتن جلوت کوفت کن صداتم درنیار والا

حالا مهمونا اینلار گوسفند نخورن شما گاوم براشون ببریدو بخورن باز میرن میگن گاوشون مزه هویج میداد 

همون مرغ درست کنید براشون الان همه از اوضاع اقتصادی خبر دارن

بااین چیزاهم به مادرت استرس ندید گناه داره پا به ماهه اذیت میشه انشاءالله بسلامتی زایمان کنه 

سنی هم نداره خیلیا تو این سن بچه اولشونو بدنیامیارن

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
آره راست میگی خوب به ذهنت رسید ب هر کارت ملی میدن

اره به همه میدن از اسنپ پی هم میشه 

من هر وقت دستم خالی باشه 

از تارا از اسنپ سفارش میدم بعد  تارا رو دوماهه

اسنپ 4قسطه پرداخت میکنم 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
ما لخت نبودیم ک این بچه باشه گداهم نیستیم

عشقم. خدا روزیشو میده ب ما چه که تو چه سنی بوده. یا چه امکاناتی . قدمش مبارک پر از رزق و روزی و شادی

فقط فکر مادرت باش  چون بارداره حساسه ضعیفه. شرایطم که سخته .اون گوشت گوسفند و بکش سیخ بده مادرت بخوره. 

2810