2777
2789
عنوان

چرا شوهرم اینجوری از آب درامد من که تستش کرده بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 2318 بازدید | 125 پست
من همیشه میگفتم خدایا مرد سرد و بداخلاق بمن نده دقیقا همونو داد کنار مرد سرد زنانگی یادت میره ‌ فرسو ...

خیلی خونسرد هست اصلا یبار بش تو عصبانیت گفتم پخمه خودشم قبول داره خونسرد هست کلا دعوایی نیست اهل داد زدن و فحش دادن نیست حتی نمیتونه از حقش دفاع کنه خیلی هم سرمایی هست زود سردش میشه

چی بگم بش یبار گفتم کلا انکار کرد و فکر میکنه گرم ترین مرد زمینه

بهش بگو کسی که گرمه اینطور نیست بگو اگر سردی هم بهم بگو چاره آیی براش پیدا کنیم

یک نظر دیدم و تاوان دو عالم دادم                                      بی تو نفس کشیدنم عمر تباه کردن است                               گدایی در عشقت به سلطنت نفروشم                                   در تماشای تو قانع نشوم من به دو چشم                              مائیم و تو ای جان که جگر گوشه ی مایی                                                                                         ؛شهریار؛

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهش بگو کسی که گرمه اینطور نیست بگو اگر سردی هم بهم بگو چاره آیی براش پیدا کنیم

نمیخوام جوری بگم که دلخور بشه اما واقعا دارم از دستش حرص میخورم خیلی خونسرده اصلا با هیچکس دعوا نمیکنه حتی اگر طرف حقش رو بخوره حس میکنم آدم ضعیفیه

خیلی خونسرد هست اصلا یبار بش تو عصبانیت گفتم پخمه خودشم قبول داره خونسرد هست کلا دعوایی نیست اهل داد ...

اونوقت تکبه چیش دلخوش کردی

برای عاقبت بخیری بچه م صلوات بفرست،خدا حاجت دلت روبده🙏
خیلی خونسرد هست اصلا یبار بش تو عصبانیت گفتم پخمه خودشم قبول داره خونسرد هست کلا دعوایی نیست اهل داد ...

اگر سرماییه

عاشق خوابه 

بدنشو بازوشو دست میزنی خنکه 

خودشه سرده 

تو زندگی همینجور ساکت نمیمونه کم کم بهش اعتراض کنی و بگی نیاز دارم و اونم نتونه بهش برمیخوره میگه. خب جدا شو . ! یا عربده ها میزنه ‌ نگا ب پخمگی الانش نکن 

مردا پنجا درصد شخصیتشونو بعد ازدواج و خونه مشترک رو میکنن

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد

مجردم و تجربه ای ندارم ،ولی تاجایی که میدونم رابطه سطحی که میگین فقط برا خانوما لذت داره ،مردا رابطه کامل میخان و این رابطه شما براش عادی شده و اگه ادامه بدی سرد میشه 

پس اگه سرمایی هست بهش جنسینگ بده تقویت عمومی بدنه میل جنسی زیاد میشه

مطمئن باش اون هفته ای یکبار هم تو زندگی وارد بشین به مشگل تورم وپولی بخوری اونم ناراحت بشه اونم میشه ...

من ترسم همین هست دوستان میگن هفته ای یبار حوبه و اینا من میگم این توی اوج نیاز جنسی اینه توی اوج جوانی این هست چند سال بعد کلا هفته ای یبارش سالی یک بار میشه من چگار کنم اخه به خانوادم بگم چون سرده طلاق میگیرم خیلی وحشتناکه 

مطمئن باش اون هفته ای یکبار هم تو زندگی وارد بشین به مشگل تورم وپولی بخوری اونم ناراحت بشه اونم میشه ...

دقیقا همینه 

عقد دورا شور و نشاطه و عطش جنسی هفته ایی یبار اونم زفع تکلیف وار نزدیک خانمش میشه

تو زندگی ماهی یبارم نمیاد 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
راهنمایی بگیری که چکار کنی از کجا مطمئنی راهنمایی درست میشی از کجا معلوم اشتباه راهنمایی نشی و دچار ...

عزیزم خب این بنده خدا اومده اینجا که کسی نکسی رو نمیشناسه یه مشورت بگیره.

بره به کی بگه شوهرم سرده یا گرم؟

با شوهرشم حرف زده گفته گرمم.

نمیخوام جوری بگم که دلخور بشه اما واقعا دارم از دستش حرص میخورم خیلی خونسرده اصلا با هیچکس دعوا نمیک ...

اتفاقا دلخور بشه بهتره بهش برمیخوره بخاطر کم نیاره خودشو درمان میکنه اینم بگم بعضی مردها بجای درمان کردن سمت اعتیاد ومواد میرن که طبع گرم داشته باشن وکم نیارن.مواطب باش اینکار نکنه

اگر سرماییهعاشق خوابه بدنشو بازوشو دست میزنی خنکه خودشه سرده تو زندگی همینجور ساکت نمیمونه کم کم بهش ...

بدنش گرمه ولی دیگ مطمئن شدم سرده واقعا حس میکنم به زندگیم گند زدم من اخه مرد سرد مزاجی که نمیتونه از حقش دفاع کنه یا یه سلام و احوال پرسی با صدای بلند داشته باشه رو کجای دلم بزارم

اتفاقا دلخور بشه بهتره بهش برمیخوره بخاطر کم نیاره خودشو درمان میکنه اینم بگم بعضی مردها بجای درمان ...

آخه کسی که ذاتا سرد هست نمیتونه ذاتش رو عوض کنه اینجوری هی یه مدت گرمونه میحوره بعدش دوباره روز از نو قراره یک عمر باش زندگی کنم یک عمر دنبالش راه بیفتم بگم گرمونه بخور

2810