2777
2789
عنوان

چرا شوهرم اینجوری از آب درامد من که تستش کرده بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 2318 بازدید | 125 پست
من ترسم همین هست دوستان میگن هفته ای یبار حوبه و اینا من میگم این توی اوج نیاز جنسی اینه توی اوج جوا ...

ببین رابطه جنسی هفته ای وروزانه ای نیست رابطه اینه که هروقت نیاز داشتین همدیگه تحریک کنید اونم جواب بده یکی هفته ای یکبار راضیه یکی روزانه یکی ماهانه

آخه نمیشه که مردا هرچقدرم درگیری داشته باشن نیاز جنسی دارن این انگار کلا نیاز بدنش هفته ای یه روزه

چرا با خودش صحبت نمیکنی ؟ یه جورایی ازش حرف بکش بگو بعد ازدواج قراره چقد رابطه داشته باشیم ؟ تو نیازت همین هفته ای یه باره ؟

°از قشنگترین حس‌های دنیا اینه که یکی تو زندگیت باشه که #تُ رو اندازه‌ی همه‌ی آدمایی که دوسِت ندارن ، دوسِت داشته باشه ..💓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خب این بنده خدا اومده اینجا که کسی نکسی رو نمیشناسه یه مشورت بگیره.بره به کی بگه شوهرم سرده یا ...

الان مثلا من با این ک شوهر دارم ولی تجربه ایی مثل اسی ندارم اگر ب غلط بگم شوهرت با کسی یا مریضه یا هرچی ممکنه اسی ی تصمیم غلط بگیره 

یک نظر دیدم و تاوان دو عالم دادم                                      بی تو نفس کشیدنم عمر تباه کردن است                               گدایی در عشقت به سلطنت نفروشم                                   در تماشای تو قانع نشوم من به دو چشم                              مائیم و تو ای جان که جگر گوشه ی مایی                                                                                         ؛شهریار؛
دقیقا همینه عقد دورا شور و نشاطه و عطش جنسی هفته ایی یبار اونم زفع تکلیف وار نزدیک خانمش میشهتو زندگ ...

آخ هر کلمت دلمو آتیش زد اخه این چه گندی بود زدم فکر میکنم گولم زده آخه چرا نگفته بود ک سرده همش میگفت گرمه همش میگفت نمیتونی از پس نیار من بر بیای

چرا با خودش صحبت نمیکنی ؟ یه جورایی ازش حرف بکش بگو بعد ازدواج قراره چقد رابطه داشته باشیم ؟ تو نیاز ...

امشب بش گفتم که فکر میکنم سرد هستی برای بار دوم گفتم نیازت هفته ای یبار هست چن سال بعد سالی یبارم بزور میشه بعدش کلا حرفو عوض کرد

آخه کسی که ذاتا سرد هست نمیتونه ذاتش رو عوض کنه اینجوری هی یه مدت گرمونه میحوره بعدش دوباره روز از ن ...

نه ببین شماه چند روز یکبار گرمیانه به غذا یا چای اضافه کن بعضی هاش خوش طعمه ادم دوست داره مصرف کنه به مرور رمان خونش گرم میشه مغزش گرم میشه حالش خوب میشه مگه کسی که دکتر میره برای اینکار تا اخر عمر دارو میخوره

الان مثلا من با این ک شوهر دارم ولی تجربه ایی مثل اسی ندارم اگر ب غلط بگم شوهرت با کسی یا مریضه یا ه ...

خب عزیزم سایت برای نظر سنجی و مشورته.

شاید یکی بود که شرایطش شبیه استارتر بود تونست بهش کمک کنه.

چه اشکالی داره با هم تبادل نظر داشته باشیم.

خیلی سخت نگیر.

و اینکه دریته مجازیه اما پشتش یه آدمه که دل داره و ناراحت میشه.

یه کم با هم مهربون تر باشیم⚘️

آخ هر کلمت دلمو آتیش زد اخه این چه گندی بود زدم فکر میکنم گولم زده آخه چرا نگفته بود ک سرده همش میگف ...

متاسفانه برامنم اینجوری میگف.میگف اوایل هرشبب

از یسری حرفاش خیالن راحت بود گرمه

ولی وقتی ازدواج کردیم به معنای واقعی شکستم و افسرده شدم  حتی بخودم میرسیدم منظورمنو متوجه نمیشد الان اصلا حس رسیدن بخودمو ندارم

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
ببین رابطه جنسی هفته ای وروزانه ای نیست رابطه اینه که هروقت نیاز داشتین همدیگه تحریک کنید اونم جواب ...

آخه بقیه رو میبینم طرف میگه از دست شوهرم آسی شدم همش ازم رابطه میخواد همش دنبال موقعیت هست که رابطه برقرار کنه دلم میگیره مایی که دوماهه عقد کردیم شوهرم یبارم زنگ نزده پیشم التماس کنه که تروخدا بیا نیاز دارم

حتی همین هفته پیش بش گفتم که فکر میکردم سرد مزاج هستی گف نه من مراعاتت رو میکنم میگم خسته ای نمیتونی ...

ببین باید موارد زیادی رو تست کنید تا متوجه سردی و گرمایش بشید

شما الان عقدید

رفت و آمد ها سخت می‌کنه کار رو

بعدشم ،وقتی زن و شوهر کنار هم باشن،خانم می‌تونه با روش هایی،مردش رو جذب کنه

از راه دور چه رابطه ای

آدم باید رابطه که نمیره مخفیگاه

یکم عجیب بود تاپیکت

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
آخ هر کلمت دلمو آتیش زد اخه این چه گندی بود زدم فکر میکنم گولم زده آخه چرا نگفته بود ک سرده همش میگف ...

خب ببین خودت باید تشخیص بدی که چقد شور و شوق داره برای خلوت باتو ؟

کلامش رفتارش چقد نشون دهنده میل جنسییشه؟

من اکر اینارو میگم چون تجربه ی زیسته هست

شوهرم سرده و منم تو عقد متوجه شدم. حماقت کردم ادامه دادم 

خونه داشت شرایط فراااهم اما نمیگفت بریم اونجا! همش من باید میگفتم . اون کشش و میله درش نبود ‌ لب کلام

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
امشب بش گفتم که فکر میکنم سرد هستی برای بار دوم گفتم نیازت هفته ای یبار هست چن سال بعد سالی یبارم بز ...

اشتباه مارو نکن 

ماتو عقد دیدیم ولی جدی نگرفتیم گفتیم درست میشه

خوبه که عقدی و متوجه شدی

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
خب عزیزم سایت برای نظر سنجی و مشورته.شاید یکی بود که شرایطش شبیه استارتر بود تونست بهش کمک کنه.چه اش ...

مگه من بد اخلاقی کردم ک میگی مهربان ترباشیم من برا خودش میگم 

یک نظر دیدم و تاوان دو عالم دادم                                      بی تو نفس کشیدنم عمر تباه کردن است                               گدایی در عشقت به سلطنت نفروشم                                   در تماشای تو قانع نشوم من به دو چشم                              مائیم و تو ای جان که جگر گوشه ی مایی                                                                                         ؛شهریار؛
2810