2777
2789
عنوان

چرا شوهرم اینجوری از آب درامد من که تستش کرده بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 2318 بازدید | 125 پست
همسر منم دوران عقد اینجور بود بهت بگم که این مردا سردن . تو زندگی بدترم میشن . ماه تا ماه نزدیکتم نم ...

واای خدا سرم گیج میره من هیچوقت دلم نمیخواست مرد سرد شوهرم بشه دارم چند سال بعد رو تصور میکنم خدایا چه غلطی بود با زندگیم کردم

از چیش؟ مشکلمو گفتم راهنمایی بگیرم چیش عجیبه

مشکلت رو با همسرت حل کن تو خلوتگاه تون نه تو فضای عمومی

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب احتمالا چون دوران عقدین و درگیری فکری زیاد داره و‌برین خونه ی خودتون اوکی بشه

ولی دیگه توام وا بده دوران عقد هفته ای یه بار هم‌یه چیزی فراتر از نرماله 😐😐😐

°از قشنگترین حس‌های دنیا اینه که یکی تو زندگیت باشه که #تُ رو اندازه‌ی همه‌ی آدمایی که دوسِت ندارن ، دوسِت داشته باشه ..💓
واای خدا سرم گیج میره من هیچوقت دلم نمیخواست مرد سرد شوهرم بشه دارم چند سال بعد رو تصور میکنم خدایا ...

من همیشه میگفتم خدایا مرد سرد و بداخلاق بمن نده 

دقیقا همونو داد 

کنار مرد سرد زنانگی یادت میره ‌ فرسوده میشی‌ ازمن گفتن

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
از چیش؟ مشکلمو گفتم راهنمایی بگیرم چیش عجیبه

راهنمایی بگیری که چکار کنی از کجا مطمئنی راهنمایی درست میشی از کجا معلوم اشتباه راهنمایی نشی و دچار مشکل بشی با همسرت ..رابطه ی زناشویی توهه خودت باید باهاش جدی حرف بزنی 

یک نظر دیدم و تاوان دو عالم دادم                                      بی تو نفس کشیدنم عمر تباه کردن است                               گدایی در عشقت به سلطنت نفروشم                                   در تماشای تو قانع نشوم من به دو چشم                              مائیم و تو ای جان که جگر گوشه ی مایی                                                                                         ؛شهریار؛
خب احتمالا چون دوران عقدین و درگیری فکری زیاد داره و‌برین خونه ی خودتون اوکی بشهولی دیگه توام وا بده ...

آخه نمیشه که مردا هرچقدرم درگیری داشته باشن نیاز جنسی دارن این انگار کلا نیاز بدنش هفته ای یه روزه

یا باکس دیگه هس

یابیماری داری که نمیتونه رابطه زیادداشته باشه

یاسردمزاجه

مردخواجه هم میگه من گرمم شک نکن

چجوری تست کردی که اشتباه دراومد

برای عاقبت بخیری بچه م صلوات بفرست،خدا حاجت دلت روبده🙏
شما با تاپیک مشکل داشتی نمیامدی داخل خودت کم کنجکاو نیستی ناراحتی میتونی بری جای دیگ

اینجا فضای عمومی هستش شما نمیتونید برای کسی تعیین کنید که کجا بره

شب خوش

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
چی بگم بش یبار گفتم کلا انکار کرد و فکر میکنه گرم ترین مرد زمینه

برو پیش قدم شو سمتش بعدا دیدی عدا درمیاره روک بگو بهش یا پیام بده بگو دلم تو میخواد اکه بازم رد کرد بگو وای مگه تو سردی و..

2810