2777
2789
عنوان

چرا شوهرم اینجوری از آب درامد من که تستش کرده بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 2318 بازدید | 125 پست
خب ببین خودت باید تشخیص بدی که چقد شور و شوق داره برای خلوت باتو ؟کلامش رفتارش چقد نشون دهنده میل جن ...

بببن ماهم تقریبا خونه داریم کلا اینجوریه که اخر هفته میگه بریم وقتیم میریم چندین بار رابطه میخواد اما بعدش که میریم تا هفته ی بعد هییییییچ حرفی از رابطه نمیزنه حتی میلش نمیکشه بریم بیرون ترجیح میده کار کنه . کلا از وقعی عقد کردیم صحبت های جنسی صفر شده و فقط همون آخر هفته یک روز و تموم

آخه بقیه رو میبینم طرف میگه از دست شوهرم آسی شدم همش ازم رابطه میخواد همش دنبال موقعیت هست که رابطه ...

حرف بقیه جدی نگیر بعضی ها این حرفهامیزنن که مثلا بگن خیلی جذاب هستن ولی درکل شاید حرفشون درست باشه نمیگم کامل دروغه اون با گرمیانه درست میشه من کارم طب سنتی هست 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حرف بقیه جدی نگیر بعضی ها این حرفهامیزنن که مثلا بگن خیلی جذاب هستن ولی درکل شاید حرفشون درست باشه ن ...

دلم میخواست خودش گرم میبود و برای بامن بودن له له میزد نه اینکه بفتم دنبالش هی بش دارو بدم حس میکنم خودمو تحمیل میکنه دلم میخواد برگزدم عقب و اون بله ی لعنتی رو ندم بش

بببن ماهم تقریبا خونه داریم کلا اینجوریه که اخر هفته میگه بریم وقتیم میریم چندین بار رابطه میخواد ام ...

یعنی اخر هفته که میرید چندین بار رابطه داری؟خوب اون کم میاره بدنش ضعیف میشه دیگه

تو دارو بگیر از گیاهی ها بهش بده چای جنسینگ بده بخوره درست میشه

قیمت جنسینگ چنده ؟

ضرر نداره سرخود بخوریم؟

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
دلم میخواست خودش گرم میبود و برای بامن بودن له له میزد نه اینکه بفتم دنبالش هی بش دارو بدم حس میکنم ...

ببین اون خانم هایی که شوهر گرم دارن دردسر هم دارن که ممکنه حامله بشن نتونن رابطه داشته باشن بعد شوهرشون میره دنبال زن های دیگه یا پریودن میره شوهره دنبال یکی دیگه زیاددیدم

آخه بقیه رو میبینم طرف میگه از دست شوهرم آسی شدم همش ازم رابطه میخواد همش دنبال موقعیت هست که رابطه ...

اسی خیلی حالتو میفهمم

منم دلم میخاد برامرد نازکنی اونم سریش تر شه

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
بببن ماهم تقریبا خونه داریم کلا اینجوریه که اخر هفته میگه بریم وقتیم میریم چندین بار رابطه میخواد ام ...

علاقه زیادی به کار و پس انداز داره؟

بیشتر فکر ارتقای شغلی و درامدیشه تا رابطه و هیحاناتش؟

خب شوهر منم در طول هفته هیییچی نمیگفت فقط حرفای معمولی. جمعه ها پیش هم بودیم بازم من بودم که عطش داشتم اون انکار وظیفه شو انجام میداد و تمام. تا جمعه بعد . لباس خواب می پوشیدم خوشش نمیومد.! گاها جمعه ها میخابید و من باید پیشقدم میشدم!!

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
اسی خیلی حالتو میفهمممنم دلم میخاد برامرد نازکنی اونم سریش تر شه

دقیقا دلم میخواست در طول هفته زنگ بزنه التماسم کنه که توروخدا بیا باهم باشیم ولی اصلا کل هفته هیچ صحبتی در این مورد نداریم

دلم میخواست خودش گرم میبود و برای بامن بودن له له میزد نه اینکه بفتم دنبالش هی بش دارو بدم حس میکنم ...

دقیقا

ما دنبال مرد بیفتیم اینو بخور

التماس کنیم برو دکتر چه فایده

انگار عزت نفس ادم میاد پایین

آخر هفته معمولا بین سه تا چهار بار با اصرار خودش

عزیزم اون کم میاره بدنش‌ ادم طبع سرد هفته ای یکبار نمیتونه اونم رابطه یکبار دودقیقه نمیشه.شوهر منم اینجوری بود مثل خروس ها یک دقیقه نهایت دو قیقه رفت تا سال بعد

دقیقاما دنبال مرد بیفتیم اینو بخورالتماس کنیم برو دکتر چه فایدهانگار عزت نفس ادم میاد پایین

دلم میخواد همین الان ازش جدا بشم همه چیش رفته روی مغزم رانندگی بلد نیست پوستم کنده شد تا بش یا  ذادم امشب برای یه دنده عقب انقدر بد رفت که از شدت غصبانیت با دوتا دست زدم تو سروصورتم شل بودنش به جنون رسوند منو اون کلی خندید فکر کرد دارم شوخی میکنم ولی دلم میخواست بگردم بگم خیلی شل و ماستییی

2810