2777
2789

من سه سال با همسرم در ارتباط بودم و همه چیشو زیر نظر داشتم و بنظرم همه چیش عالی و مورد تایید من بود‌.  

اینم بگم دوران نامزدی رابطه سطحی داشتیم و بنظرم همسرم خیلی گرم بود هفته ای یبار فرصتشو داشتیم و فکر میکردم خیلی خیلی گرمه و نتونم از پسش برام.

دیگ عقد کردیم و الان یک ماه هست که برای خودمون یک خلوتگاه جور کردیم چون خانوادم اجازه نمیدن شوهرم شب پیشم بمونه.

همسرم فقط هفته ای یک بار ازم تقاضا میکنه به خلوتگاهمون بریم یعنی این موقعیت رو داریم که هر روز هم بتونیم رابطه داشته باشیم ( رابطمون سطحیه و کامل نیست) اما کلا هفته ای یک بار منو میبره و کل هفته هیچ صحبتی از رابطه نمیکنه.

خیلی تعجب میکنم من ......

من گول خوردم فکر میکردم خیلی گرمه خودش میگفت خیلی شدید گرمه ولی میگم آخه مردی که گرم باشه هرروز هم نه شاید در هفته دو سه بار دلش بخواد اونم مخصوصا دوران عقد ولی اخه فقط آخر هفته میریم اونجا و رابطه داریم احساس میکنم کلا نیاز بدنش همون یک هفته هست!!! من خودم گرمم و فکر میکردم حالا ک عقد کردیم و خلوتگاه هم برامون اوکی شده هرروز پیشم اصرار میکنه که برم و باهم باشیم ولی اصلا هیچ اصراری نداره حتی ما فقط هفته ای یبار همو میبینیم هیچ درخواستی نمیکنه که بیشتر منو بیینه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دارم مطمئن میشم که سرده آخه مرد ۲۹ ساله هفته ای یبار نیازش باشه مگر میشه

خوبه هفته‌ای یبارو میخواد

در کل. زیاد تو نشون نده دلت رابطه میخواد ببین چی پیش میاد

اگه سرد باشه پیرت میکنه

حتی همین هفته پیش بش گفتم که فکر میکردم سرد مزاج هستی گف نه من مراعاتت رو میکنم میگم خسته ای نمیتونی بیای! حالا بیین این هفته خودت خواستی   کل هفته نه حرفی زد که بریم اونجا و نه حتی بیرون رفتن ساده مرد سرد مزاج و پخمه ی من

بنظر من با خودش این موضوع رو در میون بزار 

یک نظر دیدم و تاوان دو عالم دادم                                      بی تو نفس کشیدنم عمر تباه کردن است                               گدایی در عشقت به سلطنت نفروشم                                   در تماشای تو قانع نشوم من به دو چشم                              مائیم و تو ای جان که جگر گوشه ی مایی                                                                                         ؛شهریار؛

همسر منم دوران عقد اینجور بود 

بهت بگم که این مردا سردن . تو زندگی بدترم میشن . ماه تا ماه نزدیکتم نمیاد 

دوران عقد شوهر من خونه داشت ولی خیییلی کم پیشنهاد میداد بریم خلوت کنیم. خاک بر سرم ک ادامه دادم باهاش

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
2810