2777
2789
عنوان

تو این شرایط حاضرین از بچه تون پول بگیرین تا بخشی از خرج خونه بشه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 45 پست

من گلی از ۱۹ سالگی رفتم سرکار و خودم خرج دانشگاه خودمو خواهرمو میدادم و میوه میخریدم کل لباسای خودم و خواهرم میخریدم تو مسافرت نصف پولو میدادم کل جهیزیه و سیسمونی مو خودم خریدم خداروشکر برکتش تو زندگی زناشوییم دیدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه.پدر و مادر باید خیلی بی فکر باشن که تو این‌سن برا خرجی خونه جشم به درامد بچه ها دارن.جوونا به اندازه کافی دارن تلاش میکنن و عقبن.حالا باری برنداریم دیگه نباید بار باشیم

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی

ولی بچه هایی که سرکار میرید یه چیزی بگم

من متوجه شدم مادرم خیلی دوس داره ما بچه ها خرج کنیم واسه خونه 

اینو تازگیا متوجه شدم

پدر و مادرم و خواهر کوچیکم فقط ۳ نفر میشن، خرجشون بالای ماهی صد تومنه، به مول من احتیاج ندارن، ولییی نمیدونم چرا اما واقعا مادرم چشم داره که گاهی منم خرج کنم، یه جوری براش لذت بخشه انگار

خلاصه خواستم بگم اگه درامد دارید گاهی خریدای حتی کوچیکم شده واسه خونه یا مادرتون انجام بدین، خوشحال میشت، ته دلشونم دعای خیر میکنن 

نه پولشون رو بگیر طلای دست دوم بخر واسشون خدایی انصاف نیس،اگه مجردی جمع کنن شماهم کمک کنی خیلی زود پ ...

واقعا نمیخونید پست اولو .میگه میخوان برا خودشون خرج کنن و پس ندن.بعد میگید طلا بخر

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی

بستگی داره شرایط خودت چی باشه 

اگه خودت و شوهرت کار میکنی و نمیرسی که میشه ازشون بخوای . ولی اگه خودت تو خونه ای نه 

چون شما اونارو به دنیا اوردی و وظیفه پدرومادر تا هزینه های دختر تا ازدواج بدن اگر اونا هم کار میکنن برای خودشون

خانمهایی که بچه دارید یه سوال ذهنمو درگیر کرده .واقعا بچه میارید و بزرگش میکنید به این امید که تو پیری دستتون را بگیره و کمک خرجتون باشه؟؟؟؟

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....