2777
2789
عنوان

تو این شرایط حاضرین از بچه تون پول بگیرین تا بخشی از خرج خونه بشه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 45 پست

اونایی ک میگن اره من ب عنوان فرزند زوری پول میدم و اصلا راضی نیستم زمانی ک من بچه بودم کل محبت برای خواهرم بود منو نمیدیدن من چون خواهر بزرگتر بودم شدم پرستار بچه نذاشتن من خواهری کنم ازم توقع مادری داشتن از دندون درد میمردم هی میگفتن صبرکن ماه دیگ بعد برای خواهرم گوشی می‌خریدن من خیلی شبا گریه کردم نفهمیدن هی می‌گفت تو قوی اون حساس در حالی ک بخدا من قوی نبودم فقط بلد نبودم غممو نشون بدم پولم داشتنو ی قدم برای من برنداشتن چرا الان ک میخورن ب مشکلی مالی فقط میان سمت من من میتونم پولمو پس انداز کنم آینده کاری کنم چرا باید بگیرن پدر و مادرا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی بچه هایی که سرکار میرید یه چیزی بگممن متوجه شدم مادرم خیلی دوس داره ما بچه ها خرج کنیم واسه خونه ...

من حتی حاضر نیستم هزار تومن خرج کنم چون دختر مجردم و وظیفه پدرومادر تا ازدواج . برای خودم کار میکنم 

چون پرو میشن

داره میگه تو شرایط خاص.وقتی کم میاری و مجبوری.وقتی اونقدر داشته باشه ب پس انداز برسه ک خودشم بلده

نهایت ازش قرض میگیرم و در اولین فرصت بهش پس میدم  ولی هیچ وقت به خودم و همسرم این اجازه رو نمیدم که حاصل دسترنج پسرم رو بخورم ..

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

مادرشوهر من حقوق سه تا پسراشو تا وقتی مجرد بودن ازشون میگرفت . اونارو جوری بار اورده بود فک میکردن ب ...

دقیقا یکی از دوستان ما این حالتو داشت موقع عروسیش مه شد به چه کنم چ کنم افتاد.لباسی که برای زنش خریده بود ما فک کردیم تاناکوراس

نه.پدر و مادر باید خیلی بی فکر باشن که تو این‌سن برا خرجی خونه جشم به درامد بچه ها دارن.جوونا به اند ...

شرایط عوض شده اینطوری نگو خیلی تورم بالاست 

بهاره رهنما هم از این حرفها زد تا یکی دو سال ملت چشم دیدنشو نداشتن 

مملکت ما طوری نیستش که بگی از بی فکری خونواده هاست بی عدالتی زیاده 

بستگی به درک و شعور فرزند هم داره 

خب بالاخره یه خانواده هستین 

والا برادر و خواهر من یه زمانی توی دوره ی نوجوانی میرفتن برای بافتن فرش و دستمزد میگرفتن 

خانواده م هم کارگر بودن و هستن

دو الی سه سال که فرشبافی میرفتن برادر و خاهرم 

دستمزدشون رو مادرم می‌گرفته و خرج خونه میکرده 

حدوده سی سال از اونزمان گذشته و من یه کلمه هم از خاهرم نشنیدم که شکایت کنه

ولی 

برادرم همیشه میزنه توی سر مادرم که تو دستمزد منو گرفتی خوردی 

شرایط عوض شده اینطوری نگو خیلی تورم بالاست بهاره رهنما هم از این حرفها زد تا یکی دو سال ملت چشم دیدن ...

من بهاره رهنما نیستم حرف من‌حرف اون نیست خرجی خونه رو میتونی صرفه جویی کنی .ولی چشم داشتن به دست بچه کارخیلی ظالمانه ای هست الکی برا تسکین عداب وجدانتون حرف نادرست نزنید.من خیلی تو زندگیم‌اسیب دیدم از این تفکر مادر همسرم.تورم برا اون جوون که داره جون میکنه نیست

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
من بهاره رهنما نیستم حرف من‌حرف اون نیست خرجی خونه رو میتونی صرفه جویی کنی .ولی چشم داشتن به دست بچه ...

عذاب وجدان ؟؟

بابت چی ؟

🤣🤣🤣🤣

من هیچ کدوم از اون دو تا نقش رو ندارم 

ولی خودم رو که میتونم جای مردم بزارم 

بابا به مطلب دقت کن غیب نگووو

واقعا نمیخونید پست اولو .میگه میخوان برا خودشون خرج کنن و پس ندن.بعد میگید طلا بخر

خب منم میگم خرج نکن انصاف نیست،واسه خودشون با پول کارکردشون طلا بخر که پیشرفت کنن گناه دارن اونا جوون هستن اینا که سنی ازشون گذشته باید به فکر باشن

عذاب وجدان ؟؟بابت چی ؟🤣🤣🤣🤣من هیچ کدوم از اون دو تا نقش رو ندارم ولی خودم رو که میتونم جای مردم ب ...

چرا خودتو دوست داری جای نقش اشتباه بذاری.چون خودتم از اون‌دسته ای.خنده هات هم مشخصه عصبیه.همین تو و امثال تو دقت میکنید کافیه..یه پدر و مادر باید خیلی ظالم‌باشن که بعد اینهمه سال برا خرج روزانه منت سر بچشون داشته باشن.پس جوونا کی زندگی کنن.هی بدون که خودشونو به یه حد برسونن بعد پدر و مادر بگن خرج کم میاریم بده به ما.بمونن تا پنجاه سالشون‌بشه؟دیگه جوابتو نمیدم.البته بازم میگم امثال شما باز ریپلای میکنید و من نمیخونم.برو بکن از بچت خوش باش.چون شما فقط وقتی به نفع ظلم باشه خودتونو جاشون میزارید.و دقت میکنید

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
خب منم میگم خرج نکن انصاف نیست،واسه خودشون با پول کارکردشون طلا بخر که پیشرفت کنن گناه دارن اونا جوو ...

واقعا متوجه نیستید یا اداشو در میارید.مگه ایده خواست که میگید خرم نکنه طلا بخره.میگن برا خودمون‌خرج کنیم قرص نباشه و مس ندیم بعد اومدید میگید طلا بخر براشون.

واقعا متوجه نیستید یا اداشو در میارید.مگه ایده خواست که میگید خرم نکنه طلا بخره.میگن برا خودمون‌خرج ...

خرج پس

واقعا متوجه نیستید یا اداشو در میارید.مگه ایده خواست که میگید خرم نکنه طلا بخره.میگن برا خودمون‌خرج ...

به تو چه هی ریپ میزنی حتما خودتم همچین آدمی هستی پول بچه هاتو میخوری بدت اومده از حرف من 

ریپ نزن