2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
چقدر خوبه حالا بیا ترکا رو ببین تا کتفشون النگو انداختن😂😂خودم ترکم

قبلا اینطور بود والا الان همه یه رقم طلاهای شیک و جواهر میندارن.النگو هم بندازن ازون شیکها میندارن.

شما اهل کجایی که اطرافتون ابنطورین؟

من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉
یه سوالی دارمشماها کمربند طلا میبندین ؟

هر منطقه لباسش فرق داره،برا مدل لباس اسی کمربند میبندن ک خب اونی ک طلا داره طلا میبنده اونی نداره بدل ک خب کوردای کرمانج بیشتر طلا میبندن 

کچی کورد🪷☘️
منال کورید😍

کرمانشاه گلریزان .توهایده کوره

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
باز به شما که راستشو گفتین.یه بار تو یه عروسی یه دختره کرد بود اصلا از دور معلوم بود بدله یه عالمه ا ...

شاید راست گفته بنده خدا🤣اخه خب اونی ک داره طلا میبنده دیگه مخصوصا کوردای کرمانج همه بدل نیمندازن کمثلا منم تو فامیلمون هست طلا میبنده کمرش یا سینه و...

کچی کورد🪷☘️
من سرپلم ولا

خوشبختم عزیزم

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
باز به شما که راستشو گفتین.یه بار تو یه عروسی یه دختره کرد بود اصلا از دور معلوم بود بدله یه عالمه ا ...

😐😐😐😐

🌱𝑵𝒐 𝒘𝒂𝒓 𝒊𝒏 𝒕𝒉𝒆 𝒘𝒐𝒓𝒍𝒅 𝒊𝒔𝒍 𝒃𝒆𝒂𝒖𝒕𝒊𝒇𝒖𝒍 𝒆𝒙𝒄𝒆𝒑𝒕 𝒇𝒊𝒈𝒉𝒕𝒊𝒏𝒈 𝒇𝒐𝒓 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒎𝒔

2810