2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسفند دود کن چهار قل آیت الکرسی بخون بهش 

دو آیه ی آخر سوره قلمو بخون 

چهار قل آیت الکرسی زیاد بخون 

صدقه بده 

سوره جن بخون

میشه دعا کنید به عشقم برسم و کنکورم قبول بشم؟🥺خیلیم دلم نی نی میخاد🥺اگه دعا کردید حتما بهم بگید منم دعاتون کنم❤️ یک عدد درونگرام و عاشق خدام و خدا بهترین دوستمه!اگه دوست داری پیش خدا مقام بالایی داشته باشی غرور نداشته باش و کسیو قضاوت نکن قاضی فقط خودشه ما هیچ وقت نمی‌تونیم همو قضاوت کنیم و اینکه مواظب حرفامون باشیم که دل کسیو نشکنیم رعایت کردن اینا هم تو زندگی واقعی و هم اینجا خیلی مهمه...دعا میکنم همه به اهداف و عشقشون برسن و خدا مریضارو شفا بده و به تنگ دست ها رزق و روزی بده و مشکل همه رو حل کنه آمین❤️

بسکه زندگیم تو دید مردم بود و خوشی هام زندگیم از این رو به اون رو شد و چشم زخم نابودم کرد

دوشب پیش داستان اشنایی با شوهرمو برای چن نفر گفتم های گفتن وای چه عاشقانه دوروزه شوهرم عوض شده حتی نگامم نمیندازه😭😭😭😭رفتاراش خیلی تند و بد شده

دوشب پیش داستان اشنایی با شوهرمو برای چن نفر گفتم های گفتن وای چه عاشقانه دوروزه شوهرم عوض شده حتی ن ...

اخ اخ بلایی سر من اومد

چشم زخم خوردی

ی سری سوره قرانی بخون تو اینترنت بزن چی خوبه

اسپند دود کن تو خونه

جای جای خونخ گلاب و سرکه بریز

ایت الکرسی بخون روی ی خوراکی بخورید

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

اخ اخ بلایی سر من اومدچشم زخم خوردیی سری سوره قرانی بخون تو اینترنت بزن چی خوبهاسپند دود کن تو خونهج ...

کاش ما زنا یاد میگیرفتیم لال میشدیم و هیچی نمیگفتیم😭😭😭😭😭 

بسکه زندگیم تو دید مردم بود و خوشی هام زندگیم از این رو به اون رو شد و چشم زخم نابودم کرد

جدی مثلا چه اتفاقی افتاد براتون

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"

ی تیکه از لباس اون رو حتی یه نخ ازلباسش رو تو اسپندبسوزون

لطفادعاکنیدسال آینده بتونم انتقالی بگیرم بریم شهرخودمون به خدا نمیتونم اینجابمونم 😭 . مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج ♥خدایاشکرت♥

حرز امام جواد علیه السلام بخر..نمازش بخونن برات..صدقه بده..۴قل آیت الکرسی..ون یکاد..اسفند ک عالیه..و توکل بخدا..ذکر ماشالله لا حول و...زیاد بگو 

همه کارات ب بقیه نگو..ت چش نباش..

آیت الکرسی وچهار قل بخون فوت کن تو خونه زندگیت 

اسپند دود کن 

اینم برا محبت خوبه که سوره ی یاسین رو میخونی،به هرمبین میرسی فوت میکنی تو آب ،بعد سوره مزملم میخونی فوت میکنی.

بعد جفتتونم میخورید از اون آب ،خیلی خوبه .

درد دارند ،حرفاییکه نمیشه جایی ازشون گفت...
2810