2777
2789
کجایین مگه؟اینجا جای خوب تقریبا شبی ی تومن لباس خوب کرایه میدن مثلا هفت هشت تومنی

از شهرستانهای کرمانشاه گلم

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... اگر پیاوی وه‌ره له کوردستان ژن به ...🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
نه مال لباس هی

باز به شما که راستشو گفتین.یه بار تو یه عروسی یه دختره کرد بود اصلا از دور معلوم بود بدله یه عالمه اویزون کرده بودبه خودس .میگفتوهمش طلاس.جالب بود وصعشون هم خوب نبود😒

من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉
یه سوالی دارمشماها کمربند طلا میبندین ؟

نه عزیزم مخصوص لباسه نهایت یه تومن قیمتشه تو شهر ما

🌱𝑵𝒐 𝒘𝒂𝒓 𝒊𝒏 𝒕𝒉𝒆 𝒘𝒐𝒓𝒍𝒅 𝒊𝒔𝒍 𝒃𝒆𝒂𝒖𝒕𝒊𝒇𝒖𝒍 𝒆𝒙𝒄𝒆𝒑𝒕 𝒇𝒊𝒈𝒉𝒕𝒊𝒏𝒈 𝒇𝒐𝒓 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒎𝒔

خیلی قشنگه کرمانشاهی هستی؟همشهریم

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
2810