2777
2789
عنوان

تاپیک تبدیل شدن از بشکه به باربی 😂

431 بازدید | 48 پست

معزرت میخوام بچه ها از عنوانی که زدم اما چاره ای نبود واقعا از هیکل خودم متنفر شدم منظورم خودم بودم 

بچه ها این یک رژیم ۳۰ روزه است  در این رژیم 

شیرینی جات >شکلات چیپس پفک بستنی...‌...وازین قبیل خوراکی ها مطلقا ممنوعه 

مصرف آرد سفید محصولاتی که حاوی آرد سفید هستند نان باگت... ممنوع هستند

مصرف میوه جات محدودیتی نداره بغیر از یسری میوه ها هستند که کالری بالاییی دارند مثلا گیلاس و موز که خیلی باید مصرفشون محدود بشه

مصرف لبنیات آزاده بجز شیر های طعم دار که جزو دسته شیرینی جات بحساب میان که مصرفشون مطلقا ممنوعه

بچه ها این رژیم وعده های ثابتی داره معمولا واقعا سالم نیست چون از لحاظ پزشکی تایید نشده من در آوردیه من هیچ مسئولیتی مقابل عوارضش ندارم چون گفتم این رژیم کاملا من در آوردیه و فقط برای امثال منه که میخوان در مدت زمان کم نتیجه بالایی ببینند

خوب مصرف غذاهای پرچرب و محدود کنید بجای یک بشقاب برنج ۷قاشق نیمه پر برنج بخورید بجای مصرف روزانه برنج در هفته دو یا سه بار بخورید

این قاعده در مورد تمام خوراکی های نشاسته ای صدق میکنه ماکارونی... 

سیب زمینی سرخ کرده مصرف نکنید که خیلی بهتره خوردینم اندازه دو انگشت مصرف سس ها ممنوعه

ماست موسیر و جایگزین سس کنید

صبحانه تون رو با تخم مرغ آب پز بصورت خام بدون نان آماده کنید اگر بدتون میاد میتونید با روغ خیلی خیلی کمی سرخ کنید یا با روغن زیتون چای سبز روزی دو فنجان مصرف کنید ناشتا آب لیمو ترش را با آب ولرم بخورید (اگر معده تون به این مورد حساسیت نداشته باشه) و دیگه ماچ بهتون دم به دقیقه نرید رو وزنه فقط در این یک ماه ۳ بار حق وزن کشی دارید رژیم از همین ۱۲ شب به بعد شروع میشه فردا صبح با معده خالی بعد از دستشویی وزن کشی میکنید تا ۱۵ روز دیگه با همین شرایط و بعدش تا روز ۳۰ موفق باشید بازم میگم بیماری محدودیت غذایی توصیه نمیشه تکرار میکنم هیچ مسئولیتی ر قبال عوارض این رژیم بر گردن حقیر نیست چون این رژیم هیچ پایه و سند علمی پزشکی نداره برای همتون آرزوی موفقیت میکنم فقط افرادی که قصد شرکت دارند همینجا اعلام حظور کنند چون میخوایم هرو روز آخر شب بیایم بگیم امروز و چیا خوردیم چیا نخوردیم 

ورزش این یک ماه هم بستگی به حوصله و توانایی اون فرد ولی چیزی که حتمیه روزی حداقل نیم ساعت باید پیاده روی کنید موفق باشید🥰

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من هستم کاش ی گروه بزنی

نمیتونم قشنگم اینجا بهترین جا برای این کاره خیلی خوش اومدی به جمع خیلی کم ما🥰😍❤️❤️

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

خانماییی عزیز یادتون نره هر شب بیاین بگین چی خوردین چقدر خوردین

و فردا هم وزن کشی کنید بگید وزنتون چقدر بوده خودمم هستم

من وزن کردم وزنم ۷۳😭😭😭😭قد ۱۶۸

منم وزن کردم ۷۷کیلو ام قدمم ۱۵۵😢

به نام خدا سلام

من امروز صبح وقتی از خواب بیدار شدم بعد دستشویی وزن کردم

۷۷ ک قدمم ۱۵۵ هست

صبحانه ام یک عدد تخم مرغ آبپز با یک فنجان چای سبز

شامم هم یک کاسه کوچک سوپ و نان سنگک به اندازه چهار بند انگشت و یک فنجان چای سبز 

امروز هم ۴۰ دقیقه پیاده روی داشتم

من هستم تاپیک رو هم سیو کردم

بیا عزیزم بگو روزت چجوری گذشت

بیا عزیزم بگو روزت چجوری گذشت

سلام 

امروز اصلا خوراکی ممنوعه نخوردم

صبحانه تخم مرغ نداشتیم😁🤦‍♀️

دیگه یه قالب تقریبا ۲۰۰ گرمی پنیر با یه کف دست نون خوردم 

ناهار کوفته بود یه کوچولو زیاده روی کردم

وزن هم گرفتم ۵۹ بود

۴۵ دقیقه پیاده روی داشتم ۵ دقیقه هم دویدم

هنوز شام نخوردم ماست موسیر خونگی و نون و سبزی آماده کردم بخورم🤭