2777
2789
عنوان

تاپیک تبدیل شدن از بشکه به باربی 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 48 پست
ممنونم همچنین شمافقط یه مورد هس که خیلی رو اعصابمه همش دلم میخواد وزنمو ببینم چقدر شده🤦‍♀️

اره منم

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کربوهیدرات منظورتون چیه؟

کربوهیدارات های ناسالم همین مواد قندی و چیپس و پفک و نوشابه و شکلات و... اینها هستن

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

ولی من پیاده روی ندارم.راستش شاغلم و عصرها امکان بیرون رفتنم نیست دیگه....😔

عیبی نداره عزیزم ببین الان خود من که تو خونه بیکارم حوصلم نمیکشه امروزم فقط ۱۵ دقیقه پیاده روی کردم

کربوهیدارات های ناسالم همین مواد قندی و چیپس و پفک و نوشابه و شکلات و... اینها هستن

اهان 

فکر کردم نون حذفه 😁

به نظرت اینطور کم میشه؟ 

من تجربه نداشتم اصلا به رژیم....هیچوقت ادامه ندادم.

اهان فکر کردم نون حذفه 😁به نظرت اینطور کم میشه؟ من تجربه نداشتم اصلا به رژیم....هیچوقت ادامه ندادم.

کم میشه کلا آرد سفید و این نوع کربوهیدارت ها هیچوقت سیر کننده نیستن فقط کالری بالایی به بدن میدن من خودم دیشب خیلی ضعف کردم یه ساندویچ مرغ و سیب زمینی آبپز بود مجبور شدم خوردم چون رو به غش بودم میخوام بگم تو این یک ماه ممکنه خیلی وسوسه بشی ممکنه رژیم ت و بشکنی نا امید نباش ادامه بده ما قطعا موفق میشیم علاوه بر اینا من برای کنترل کردن خودم از نخوردن شیرینی مجبور شدم ۴ روز پیش قسم خوردم به امام علی که تا یک ماه لب نزنم به شیرینی الان هربار میخوام بخورم یادم به قسمم میوفته منصرف میشم

ان شا الله که حسابی پر قدرت ادامه بدسم.

انشاء الله پوفق باشی گلم

سلام از امشب 

امروز همش 1000 کالری خوردم.

نون تافتون 160 گرم 

کوک سبزی 140 گرم 

گوجه خیار و سبزی آب و.... 

صبحونه هم یه لیوان شیر 

میان وعده هم چندتا بادوم و خرما

امشب به نظرم زیاده روی کردم....

باید یکم بیشتر حساب گری کنم و کم بخورم.

سلام از امشب امروز همش 1000 کالری خوردم.نون تافتون 160 گرم کوک سبزی 140 گرم گوجه خیار و سبزی آب و... ...

آفرین خیلیم خوبه منم باز امشب بجز غذا های ممنوعه خیلی نون پنیر خوردم دعام کن بتونم از فردا جلوی خودم و بگیرم😔

آفرین خیلیم خوبه منم باز امشب بجز غذا های ممنوعه خیلی نون پنیر خوردم دعام کن بتونم از فردا جلوی خودم ...

نخور دیگه.... 

من با خودم عهد کردم شنبه دو هفته بعد که میرم وزن کشی اگر کم کرده بودم ادامه بدم.

به خاطر همین گفتم بذار سفت و سخت بگیرم.

نخور دیگه.... من با خودم عهد کردم شنبه دو هفته بعد که میرم وزن کشی اگر کم کرده بودم ادامه بدم.به خاط ...

من کلا تصمیم گرفتم از امروز دیگه هیچی جز سیب نخورم اونم روزی یدونه دیشب خیلی عصبی شدم جوری که واقعا آخر شب گریم گرفت از خودم بدم اومد که نمیتونم خودم و کنترل کنم