2777
2789
عنوان

تاپیک تبدیل شدن از بشکه به باربی 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 48 پست
سلام امروز اصلا خوراکی ممنوعه نخوردمصبحانه تخم مرغ نداشتیم😁🤦‍♀️دیگه یه قالب تقریبا ۲۰۰ گرمی پنیر ب ...

خیلیم عالی نوش جونت عزیزم موفق باشی

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیا عزیزم بگو روزت چجوری بوده

دیروز صبح که خوردم حسابی چون هنوز تاپیک رو ندیده بودم 

ولی ظهر در حد چند قاشق پلو مرغ و با کلی خیار و گوجه 

شام هم اصلا چون لبو و میوه خورده بودم گشنم نشد نخوردم.

دیروز صبح که خوردم حسابی چون هنوز تاپیک رو ندیده بودم ولی ظهر در حد چند قاشق پلو مرغ و با کلی خیار و ...

سلام عزیز دلم به جمع کم ما خوش اومدی آفرین خیلیم خوب مهمترین چیز و پایه در این رژیم حذف مطلق کربوهیدرات های ناسالمه اومیدوارم بتونیم کنار هم تا پایان ماه ۱۰ کیلو کم کنین موفق باشی

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

امروز صبح هم در حد 50گرم نون و پنیرمیانوعده هم یه خرما و چندتا بادوم.ناهار هم 8قاشق برنج و 2قاشق خور ...

درکت میکنم من باید ۵۵ کیلو باشم در حالی که ۷۷ کیلوام خیلی احساس بدیه خوبیش اینه که شما حداقل قد بلندی دارین من ۱۵۵😩

سلام امروز اصلا خوراکی ممنوعه نخوردمصبحانه تخم مرغ نداشتیم😁🤦‍♀️دیگه یه قالب تقریبا ۲۰۰ گرمی پنیر ب ...

بیا عزیزم بگو روزت چجوری گذشت

اگر مجدد تاپیک زدین یا.... منم صدا کنین.نذارین بی رغبت بشم

به نام خدا

سلام
امیدوارم همتون سالم و سلامت باشید

دیشب خیلی گرسنم شد دوتا نارنگی متوسط خوردم

امروز صبح ناشتا در یک فنجان قهوه خوری نصفش رو آب لیمو گذاشتم و نصفش و آب ولرم و خوردم

صبحانه نخوردم نهارم یک تیکه کوچک از سینه مرغ سرخ شده با یک فنجان چای سبز

شامم هم یک کاسه کوچک ماست و یک لیوان چای سبز هست

برای همتون آرزوی موفقیت دارم

سلام 

امروز خوراکی ممنوعه نخوردم

صبحانه تخم مرغ آبپز بود

متأسفانه ناهار نتونستم بخورم یه دونه موز خوردم

شام هم تازه مرغ و سیب زمینی آبپز خوردم 

پیاده روی و ورزش نداشتم متأسفانه 

سلام امروز خوراکی ممنوعه نخوردمصبحانه تخم مرغ آبپز بودمتأسفانه ناهار نتونستم بخورم یه دونه موز خوردم ...

سلامت باشی و موفق منم فقط تونستم ۱۵ دقیقه پیاده روی کنم سه روزم هست که خوارکی ممنوعه نخوردم یعنی قبل از زدن این تاپیک😊

سلامت باشی و موفق منم فقط تونستم ۱۵ دقیقه پیاده روی کنم سه روزم هست که خوارکی ممنوعه نخوردم یعنی قبل ...

ممنونم 

همچنین شما

فقط یه مورد هس که خیلی رو اعصابمه همش دلم میخواد وزنمو ببینم چقدر شده🤦‍♀️