2777
2789

پشیمونه میگه خیانت نبوده باهاش خیلی سرسنگین شدم گاهی زخم زبون میزنم متنای خیانت میفرستم. نمیدونم چکار کنم حسرت بخوره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه کار زشتی 😒نذار خودش بفهمه غیر مستقیم اذیتش کن دلت خنک شه🤭

چجوری؟ امروز عکسای بزرگ عروسیمون از دیوار برداشتم صورتمامونو خط خطی کردم با چاقو. اومد دید میخاست سکته بزنه گفت بعدا که فهمیدی خیانت نبوده پشیمون میشی من این عکسو دوست داشتم. میرم دوباره چاپ میکنم. گفتم درست نبود یه غریبه تو لکس کنارم باشه

خرج بنداز گردنش

به خودت برس پوستت و آرایشگاه 

ولی یه جوری این کارا رو بکن که انگار فقط واسه دل خودت این کارا رو میکنه و اون هیچ اهمیتی نداره واست

الکی بگو امروز آرایشگاه بودم وقتی گفتم متاهلم همه تعجب کردن

رفتم باشگاه یکی واسه داداشش ازم خواستگاری کرد

آتیش میگیرنا😂😂😂

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
تو بخوای تلافی کنی میگن هرزه هستی ، هیچ کاری نمیتونی بکنی نهایتش اخم و بی محلی کنی

تلافی نه اینکه برم با کسی اصلا. به هیچ مردی اعتماد ندارم دیگه. درضمن دوتا بچه دارم.