2777
2789
عنوان

بستن لوله

400 بازدید | 63 پست

سلام . میخوم بعد از بارداریم  لوله هامو ببندم ، دلیلش طولانیه بگم فقط اینکه دیگه نباید باردار بشم و حاملگی بعدیم خطرناکه .. ای یو دی نمیتونم بزارم نمیگیره بهم .

حالا عوارض یا اثراتی داره ، خوب هست کارم یا نه 

راهنماییم میکنید اگه اطلاع دارید ممنونم 

سن چيست؟سن تعداد دفعاتى است كه شما بدور خورشيد چرخيده ايد. و اين پديده هيچ ربطى به سطح شعور، سواد و فرهنگ شما ندارد.

کسی بوده اطرافیانتون که اینکارو کرده باشه

سن چيست؟سن تعداد دفعاتى است كه شما بدور خورشيد چرخيده ايد. و اين پديده هيچ ربطى به سطح شعور، سواد و فرهنگ شما ندارد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیروز دیدم خانمی که لولشو بسته بود و پشیمون بود میخواست آی وی اف کنه

پرسیدی چرا ازش ، ب خاطر لوله بستن مشکل پیدا کرده بود ؟

نمی‌بندن که باید سه تا بچه داشته باشی فکرکنم

نامه میتونم بگیرم ،از اون لحاظش مشکلی ندارم 

فقط نمی‌دونم عوارض داره یا نه

نه عزیزم چه عوارضی. اینهمه میبندن چی شده. فقط یرای خانما دردش زیادتره تا مردا

جدی، داشتید شما دور و بریا که الان راحتن

اتفاقا من دیروز از دکتر پرسیدم برای کسی میخواستم

گفت باید چهارتا به داشته باشی یا بالای چهل باشی که نامه بدم نامه بره کمیسیون سه نفر تایید کنن بعد نامه میدن برای بستن لوله و اصلا کار راحتی نیست

فقط هم بیمارستان خصوصی انجام میده بیمارستان دولتی کلا ممنوع

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اتفاقا من دیروز از دکتر پرسیدم برای کسی میخواستمگفت باید چهارتا به داشته باشی یا بالای چهل باشی که ن ...

خب اگه برای اینا مشکلی نداشته باشم میخوم بدونم عوارض بعد از بستن چیه  کار درسته ،یا ببندم و نشه اول دردسر و مریضی

پرسیدی چرا ازش ، ب خاطر لوله بستن مشکل پیدا کرده بود ؟

بله بیچاره پسرش که از شوهر اول بوده از دست داده .. شوهر دوم اصرار داشت با اینکه باز ی پسر دیگه از همون شوهر اول داشت که خود اون مجبورش کرده بود لولشو ببنده

جدی، داشتید شما دور و بریا که الان راحتن

اره عزیزم تا دلت بخاد. یکیش خواهر خودم. البته من شوهرم لوله اش رو بست. اگر شوهرت قبول میکنه اون بگو بره ببنده هیچ دردی ندارن اقایون 

اره عزیزم تا دلت بخاد. یکیش خواهر خودم. البته من شوهرم لوله اش رو بست. اگر شوهرت قبول میکنه اون بگو ...

یعنی الان خواهرت درد کمر و شکم و عوارض دیگه ای ندارن 

میگه چیزی بابتش

خب اگه برای اینا مشکلی نداشته باشم میخوم بدونم عوارض بعد از بستن چیه کار درسته ،یا ببندم و نشه اول ...

صدرصد که عوارض داره مشکلات خودش رو در پیش داره

و احتمال یائسگی زودتر از موعد و به طبع مریضی های بعد از یائسگی رو در پیش داره

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40