2777
2789
عنوان

چکار کنم شوهر خائن دلش آتیش بگیره حسابی

| مشاهده متن کامل بحث + 1164 بازدید | 59 پست

منم این دورانو گذروندم شوهرت ی جایی با خودش میگ حالا ک این فراموش نمیکنه بزار لذت خودمو ببرم چرا اش نخورده دهن سوخته شم 

بعد جالبه ب ظاهر فراموشم بکنی میگ عه چ زود یادش رفت پس بزار دوباره خیانت کنم 

مردی ک یکبار خیانت میکنه دیگ نمیتونه ترک کنه کارشو اگ بچه نداری جداشو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۲ تا بچه دارم

روشتو تغییر بده

باید خیلی قوی باشی همون موقع ک فهمیدی باید همه جا میگفتی تو خانوادت و خانوادش بچه هاتو ول میکردی میرفتی خوته بابات با بهت حق طلاقی خونه ای چیزی بده برمیگشتی البته اینم شرایط داره هر کسی موفق نمیشه بعضیا اینکارو میکنن و هم زندگیشونو از دست میدن هم بچه هاشونو

ولی اینکه زخم زبون بزنی درست نیس باید کلا نادیده ش بگیری تو خونه ی مدت رابطه نداشته باش باهاش 

چی بگم هر چی میام راهکار بدم میبینم خودم قبلا انجام دادمو اثری نداشته حالا شاید شوهر تو ی روشی روش اثر کنه

یه مدتی که تنبیهش کردی رابطه جنسیتم زیاد کن اینجور مردا کمرشون خالی شه کمتر میرن دنبال هرزگی ،هفته د ...

اصلا ربطی ب کمر پرو خالی ندارا یعضی مردا ذاتا هرزه ان حتی دنبال رابطه جنسی نیستن دنبال تنوعن

زندکی خیلی بالا پایین داره مردا به اندازه زنا قوی نیستن تا ی مشکلی پیش میاد واسشون واسه ارامش خودشون خیانت میکنن 

روشتو تغییر بدهباید خیلی قوی باشی همون موقع ک فهمیدی باید همه جا میگفتی تو خانوادت و خانوادش بچه هات ...

ازون شب اتاق جدا میخابیم. باهاش مثل قبل نیستم. گفتم اگه موندم و دارم زندگی میکنم و باهاتم چند کلامی حرف میزنم بخاطر بچه هام نمیخام عقده ای بشن  روحیشون خراب نشه.

ولی کوچکترین چیزی دیدم بدون گفتن میرم اینبار همه حق و حقومم میگیرم. ازون روز ماهیانه پول بیشتری میگیرم و خرج خودم میکنم

اصلا ربطی ب کمر پرو خالی ندارا یعضی مردا ذاتا هرزه ان حتی دنبال رابطه جنسی نیستن دنبال تنوعنزندکی خی ...

ما زنا با همه چی کنار میایم میسازیم که آرامش تو خونه باشه اما مرد بد نه

ازون شب اتاق جدا میخابیم. باهاش مثل قبل نیستم. گفتم اگه موندم و دارم زندگی میکنم و باهاتم چند کلامی ...

پولاتو جمع کن کسی از اینده خبر نداره ک اصلااااا بهش رحم نکن تو پول گرفتن ازش همونجوری ک اون ب تو رحم نکرد 

خیلی سختع میفهممت خدا کمکت کنه💔💔💔

سلام بیا بگو چیکار کردی

سلام عزیز هیچی به زندگی ادامه میدم با بچه هام خوشم.باهاش سرسنگینم.هنوز اتاق جدا میخوابیم.تراپیست میره مشاوره و دارو میخوره.وقتی خیلی ناراحتم بهش میگم. یادآوری میکنم که خیال نکنه من فراموش میکنم.

ازون شب اتاق جدا میخابیم. باهاش مثل قبل نیستم. گفتم اگه موندم و دارم زندگی میکنم و باهاتم چند کلامی ...

اون میدونه این کارو نمیکنی ک اگ میخاسی بکنی حالا میکردی

بعدم یا ببخش و فراموش کن و برو تراپیست یا جدا شو 

فایده نداره هرروز هی بخوایی این کارارو کنی

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
اون میدونه این کارو نمیکنی ک اگ میخاسی بکنی حالا میکردیبعدم یا ببخش و فراموش کن و برو تراپیست یا جدا ...

چند بار بوده نمیتونم ببخشم الان هنوز شک دارم که وگکاری میکنه یا نه تراپیست حق بهم داد.گفت بچه شیر میدم دارو فعلا ننیتونم استفاده کنم.منتظرم بیاد بگه جریان چی بوده کی چجوری بدونم و بهم ثابت کنه دیگه با کسی نیست 

سلام عزیز هیچی به زندگی ادامه میدم با بچه هام خوشم.باهاش سرسنگینم.هنوز اتاق جدا میخوابیم.تراپیست میر ...

خوبه اخلاقش بعد مشاوره رفتن عوض نشده؟ ولی حتما مشاوره ها رو ادامه بده