2777
2789
عنوان

چکار کنم شوهر خائن دلش آتیش بگیره حسابی

| مشاهده متن کامل بحث + 1164 بازدید | 59 پست
وقتی من نباشم راحتتر میتونه با کثافتای مثل خودش باشه.دلم میخاد چشمشو کور کنم

تو اصلا چرا خیانت دیدی ولی هنوز باهاشی

من "آدم خوبی" بودنم رو تغییر نمیدم ولی اینکه با کی "آدم خوبی" باشم رو تغییر میدم‌.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوتا بچه دارم. بهش گفتم عقط بابای بچه هامی . دیگه زن و شوهر نیستیم.

خیلی افتضاحه که اینجوری ، حالا که می‌خوای بسوزونیش اول باید بدونی نقطه ضعفش چیه

من "آدم خوبی" بودنم رو تغییر نمیدم ولی اینکه با کی "آدم خوبی" باشم رو تغییر میدم‌.

خیلی افتضاحه که اینجوری ، حالا که می‌خوای بسوزونیش اول باید بدونی نقطه ضعفش چیه

بی محلی کردن حرف نزدن باهاش. این چند روز همین کارو کردم دخترم کوچیکه همش میگفت بابا دوستتدداره حرف بزن بیا از اتاق بیرون بخاطر بچم که روحیش بیشتر ازین خراب نشه عادی رفتار کردم ولی با اون مرتیکه سرسنگینم

بی محلی کردن حرف نزدن باهاش. این چند روز همین کارو کردم دخترم کوچیکه همش میگفت بابا دوستتدداره حرف ب ...

بخاطر همینه که میگم جدا شو بهتره

به هیچ وجه باهاش حرف نزن حتی اگه گریه کردن بچهات

وقتی بی محلی کردی چیکار کرد؟

پشیمون بود از کارش ولی امروز انگار اتفاقی نیفتاده بود

یعنی چی انگار اتفاقی نیوفتاده بود 😳

خیلی عادی و خوشحال رفتار میکرد

ببین عزیزم تکلیف خودتو روشن کن.بهش بگو از دوتا بچه ات خجالت بکش.اگه بی محلی کردی و نقطه ضعفش هست.بگو ماشین بنامم کن و قسم بخور تکرار نکنی.چون الان تو خانم خونه خودت هستی.بدون اینکه متوجه بشه کم کم خودت تغییر کن.بدون تابلو کردن از حق خودت نگذر.به تغذیه تون برس.به خودت برس و به قول معروف تو باغچه ات رو قشنگ کن پروانه خودش میاد.دور از جون حرص بخوری مریض بشی خوبه.اگر هم شوهرت بی دلیل خیانت میکنه دیگه مشکل از تو نیست.همین که گوشی رو به زور گرفته.نمیخواد آبروش بره.هر چند سخته.منت سرش بزار بگو از خونه ات نرفتم تا کسی با خبر نشه.کاری کن خجالت بکشه.دلت برای پولش نسوزه.یه مدت این روش روش به کار ببر.لباس خوب.غذا خوب درست کن.سفره یه روزه بچین.به زبون بگیر.رمز گوشی هم دیگه داشته باشین.مردا بدشون از غر زدن میاد.باهم برین جی پی اس ماشین بزارین.بگو ماشین دزد نبره.برنامه رو گوشی هر دو تون باشه.

ببین عزیزم تکلیف خودتو روشن کن.بهش بگو از دوتا بچه ات خجالت بکش.اگه بی محلی کردی و نقطه ضعفش هست.بگو ...

وقتایی که میبینه تو خودمم یا خوابم نمیاد قیافش شرمنده میشه. بهش میگم از،بچه هات خجالت نکشیدی زیاد حرف نمیزنم ولی گاهی خیلی اذیتم بهش میگم. جی پی اس خوبه ممنونم گفتی عزیزدل🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

وقتایی که میبینه تو خودمم یا خوابم نمیاد قیافش شرمنده میشه. بهش میگم از،بچه هات خجالت نکشیدی زیاد حر ...

انشالله مشکلت حل شه.خودخوری نکن.سوره قرآن با گوشیت پخش کن.میخوای کارای خونه رو انجام بدی آهنگ شاد بزار.اگه قصدت زندگیه.سعی کن فراموش کنی.دیگه تجسس نکن.ولی هواست باشه.به خودت برس.ادکلن خوشبو.

قاپ گوشی شیک.هر چیزی که شادت میکنه.انشالله دلتون خوش باشه.تو کاری کن خجالت بکشه.زمانه خراب شده

ندارم

پولاشو تموم کن تا میتونی ازش پول بکیر تا نره دنبال هرزگی جیبشو خالی کن ،براش قسط ووام درست کن تا بچسب به کار و بدبختی نره دنبال عشق وحال،من خودم خونمونو عوض کردم الان صبح تا شب میدویه تا قسطامون‌ صاف کنه،پروژه پولی براش بریز ،که از بیکاری سرو گوشش نجنب