2777
2789
عنوان

زنداداشم اونقدر زبر و زرنگه بهش غبطه میخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 812 بازدید | 49 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توی فریزر اکثراً که همینا پای ثابتهچون هر وعده غذا خورده میشهاما بحث اسی سر همین دسر و پیش غذاهاست ک ...

نه اونارو میگه خودش درست میکنه که الان اکثرا خودشون حرفه ای شدن اماده شو نمیخرن

حالا باز کیک ی چی

ولی سالاد یخچالی اصلا خورده نمیشه 

خب دسر و سالاد و سبزی اماده نهایت ی روز بمونه این یعنی هر روز اینارو درست میکنه مهمان نیاد میریزه دو ...

نه خب خودشون میخورن گاهی هم میبرن باغ باباشون اونجا خورده میشه دسر که منظور خاگینه و اینا

منم همینم هر وقت انرژی و روحیه داشته باشم کار انجام میدم هیچ وقت خودم به سختی نمیندازم که اره حتما ب ...

اخه خیلی دوست دارم مثل اون بشم خیلی حسرت میخورم به اون همه روحیه و انرژی که داره منم که حوصله هیچی ندارم 

اخه خیلی دوست دارم مثل اون بشم خیلی حسرت میخورم به اون همه روحیه و انرژی که داره منم که حوصله هیچی ن ...

اون میدونی چقدر خسته میشه با این همه کار ولکن بابا قرار نیست مثل اون باشی تو شخصیت خودتو داری اصلا نخواه شبیه اون باشی 

سلام خواهر شوهر 

من مثل زن داداشتم ، ولی به قول دوستان این کار ها اول از همه ی درآمد خوب می طلبه و بعد هم حوصله و روحیه خودت 

من بیشتر حقوقم رو خرج خونه میکنم و از طرفی زیاد از خودم کار میکشم به طوری که گاهی نای نفس کشیدنم ندارم 

میدونم اطرافیان زیاد حسرت خونه و زندگیم رو میخورن ولی نمیدونند که من چه فشاری رو تحمل میکنم که همه اینها رو تهیه و بعد هم مرتب کنم 

مثلاً تعطیلات که همه در خواب و استراحت هستند من کیلو کیلو از انواع  سبزی میگیرم و خرد میکنم ولی سرخ شده دوست ندارم 

یا کلی میوه میگیرم و لواشک میکنم یا خشک میکنم و خیلی کارهای دیگه که برا خونه داری لازمه 

2810