2777
2789
عنوان

حیف خوبی هایی که خانوادم به شوهرم کردن داریم طلاق میگیریم

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 65 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم میدونی مشکل شما چیه؟مشکل شما اینه که فکرمیکنی چون شوهرت بی عرضه بوده و با پول پدرت اومده بالا ...

این انتظار رو هم داشته باشن حق دارن والا . خاک تو سر مرد بی عرضه و‌بی شخصیت که با چنین شرایطی برده بشه . خب احمق برو خودت تلاش کن تا احترامت پیش زن و خانوادش زیاد بشه . تازه احترام زن و خانوادش رو هم نداره مفت خور.

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀
من و پدرم به این نتیجه رسیدیم که واقعا اشتباه کردیم

دیر نیست . خودت رو نجات بده .‌سنت هم کمه .موقعیت خوب برات هست

2805
پدرم بهم کفت تو طلاق هم بگیری باز. از این بهتر گیرت میاد

صد درصد . ولی دیگه عجله نکن . بعد با مردی باش در حدود سن و سال خودت نه زیاد که هم رو درک کنید و از نظر مالی هم اون ازت سر باشه .

صد درصد . ولی دیگه عجله نکن . بعد با مردی باش در حدود سن و سال خودت نه زیاد که هم رو درک کنید و از ن ...

دقیقا میخوام حواس مو جمع کنم    خانواده شوهرم اصلا موافق طلاق نیستن مادرشوهرم کفن میدونم بهتر از پسرم گیرت میاد ولی زندگیتون حیفه

مریضیت دست خودت نیست و روزی خوب میشه نزار سو استفاده کنن

دارن می کنن...بهم میگن بی عرضه

تحقیرم میکنن

فعلا خونه مامان منیم از وقتی عمل کردم والآن یسال گدشته و همچنان درد دارم و محدودم و بیپار

حالا شوهرم داره خونه می‌سازه میگه دی حاظر میشه.اگر بریم و من همچنان بیمار باشم و مطمئنم دوباره پای خانوادش اونجا باز میشه وانتظار دارن هر روز شا مو نهار و ....مهمونی باشن. با اینکه خودشون مهمونی میگیرن من و آدم حساب نمیکنن...

واسه همین میخوام برم کربلا و امام حسین شفاعت بیماریم و کنه و اگر جواب رد بهم بده همونجا خودم و میکشم

یعنی چی دوست ندارن اخه پس چرا زن گرفتن

دیگه مدلش دیگه چی بگم من بعضی وقتا میگم شوهرم شبیه باباش پدر شوهرم از اول ازدواج خونه هیچ کدوم از فامیل زناش نمیره   البته بگما ما این مدلیم که زنگ می‌زنیم فلانی امروز ناهار می‌خوایم بیایم خونت ولی شوهرم اینا حتما با دعوت میرن

دختر خوب خودت میگی همه اخلاق و خانوادش خوبه بجز تو مهمونیابشین باهاش حرف بزن ترکش بده اخلاقیه که میشه عوضش کرد ولی دست بزن روانی بودن خانواده بد قابل تغییر نیست شوهر منم همینه امشب عروسی پسر خاله گفته نمیام منم مجبورم نرم منم نگه داشتم سر عروسی پسر داییش و دختر عمویش تلافی کنم

مراتاجان بود جانان تو باشی❤❤❤
نه من ازش یه احترام میخوام فقط گاهی یادش میره بهش یادآوری می‌کنم

به نظرم بزرگترین مشکل شما در زندگی همین یاداوری که (ایشون هیچی نیست و پدر شما همه چی بهش داده و باصطلاح آدمش کرده)

با این حرف مردانگی و غرور همسرتو نابود میکنی و ایشون دچار عقده وکمبود میشن و باعث پرخاشگری ایشون میشه

وقتی شما عزت نفس طرفو میگیرید باید منتظر باشید که یکجا خودشو نشون بده

بالاخره مرده میخواد خودی نشون بده /چکار میکنه مهمونی نمیاد و....

به مردتون حس اقتدار بدین و از خوبیهاش تعریف کنید بعد ببینید زندگی بهتر میشه یا نه

2810