2777
2789

سه ساله ازدواج کردیم وضع مالی متوسط داشت چیزی از خودش نداشت گفتن پسره خوبیه اوکی دادیم پدرم خونه مجانی داد ماشین داد جهاز کامل داد  ولی الان میخوایم طلاق بگیریم شوهرم لوس هست قهر قهرو هست یه مقداری حسود هست فقط با خانواده خودش خوبه مهمونی عروسی طرف ما میاد کوفت من میکنه خودش و عنق میکنه رفتیم عروسی اصفهان تو راه برگشت خیلی بیخودی شروع کرد به من فخش دادن منم تحمل نکردم زنگ زدم بابام رفتم تو ماشین شون گریه کردم گفتم بهش فحش داده بابام هم حسابی سر شوهرم داد زد فکر کنید چهار ساعت راه من معده درد عصبی گرفته بودم خیلی خطرناک بود کاری که کردم دو تا راننده عصبی تو جاده  

من و پدر مادرم جدا شوهرم هم با ماشین خودمون جدا  دیگه رسیدیم خونمون پدرم زنگ زد پدر شوهرم اومد حسابی شوهرم شست گذاشت کنار میخواست من وببره شوهرم نزاشت کفت بمون یکماه بگذر از کاری که کردم.   ولی من نمیتونم از چشمم افتاده همیشه مهمونی عروسی  کوفتم میکنه میدونم دوباره تکرار میکنه حالا که بابام پشتمه طلاق دوست دارم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

طلاق بگیر ، خیلی پر رو و بی چشم رو شده . چند سالته ؟ چند سالشه؟ مگه ببخشید نقصی داشتی که هم خودت رو دادی هم خونه و ماشین و هم تحقیر و خشونت می کشی؟

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀

شوهر منم همینه با پدر مادرم خوبه ولی خونه فامیلام دوست نداره بیاد مثلا خالم فوت کرد فقط خاکسپاری اومد الان بابام داره می‌ره شهر دیگه واسه زندگی از الان عزا گرفتم چون مطمینم دخترخالم هر تعطیلی میخواد پاشه بره بعد شوهر من چون ازشون خوشش نمیاد من مجبورم بمونم خونه 

طلاق بگیر ، خیلی پر رو و بی چشم رو شده . چند سالته ؟ چند سالشه؟ مگه ببخشید نقصی داشتی که هم خودت رو ...

نه هیچ نقصی نداشتم اخلاقم هم خیلی خوبه همه خانواده شوهرم عاشقمن جاری برادر شوهرام پدر مادر شوهرم  چهلم هم خوبه بینی عملی مژه کاشت میزنم چونه تزریق کردم چهره ام عالیع

نه هیچ نقصی نداشتم اخلاقم هم خیلی خوبه همه خانواده شوهرم عاشقمن جاری برادر شوهرام پدر مادر شوهرم چه ...

خب قدر خودت رو بدون . پیر و افسرده نشو با این نر .

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀
2810