2777
2789
عنوان

حیف خوبی هایی که خانوادم به شوهرم کردن داریم طلاق میگیریم

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 65 پست

مردهای بی پول خیلی پروترو وقیح تر هستن...خواهرزاده ی من هم دقیقا همینجوری شد...تک دختر....پولدار  و خوشکل به یه بی پول درب و داغون ازدواج کرد بهش خونه و ماشین و جهیزیه سنگین....بجای تشکر هر روز وحشی ترو تنه لش تر از قبل الانم دارن جدا میشن با یه بچه

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
من فقط تو ماشین گفته بودم تخمه نشکن صداش اذیتم میکنه همین و عقده کرده بود

کسی رفتار تو رو اینجا تعریف نمیکنه

این خودش بی احترامی بوده بهش کردی

سر جوگیری شوهرتو از دست نده و فکرنکن ازدواج دوم خیلی خوبه

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکنید🙂‍↔️

ببین شوهرت خوبه باید قلقش دستت بیاد

حالا خدای نکرده معتاد یا نمیدونم بیکار یا خیانت کار بود ولی هرروز خونه فامیلاتون بود خوب بود؟؟

این دعواهای مسخره که سر چیزهای کوچک جنجالی میشه اوایل ازدواج زیاده

قلق شوهرت دستت بیاد

دختر خاله من دید شوهرش ابنجوره همههه جا میره و میاد بدون شوهرش 

شوهرش میاد میرسونه و بعد هم میاد دنبالش همه فامیل هم انگار عادت کردن 

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
مردهای بی پول خیلی پروترو وقیح تر هستن...خواهرزاده ی من هم دقیقا همینجوری شد...تک دختر....پولدار و ...

شوهر من نه معتاد نه دست بزن داره نه خسیس خانواده خوبی هم داره فقط پرو هست و اعتماد به نفس داره

عزیزم میدونی مشکل شما چیه؟مشکل شما اینه که فکرمیکنی چون شوهرت بی عرضه بوده و با پول پدرت اومده بالا باید همیشه دست به سینه ی شما باشه و از شما اطاعت کنه و هیچی‌بهتون نگه،شاید سر رفتار هاش یکم زیادی حساس شدی

ببین شوهرت خوبه باید قلقش دستت بیادحالا خدای نکرده معتاد یا نمیدونم بیکار یا خیانت کار بود ولی هرروز ...

اخه من دوست ندارم اینجوری اتفاقا شوهرم گفت تنها برو گفتم بخوام تنها برم اصلا تو رو میخوام چکار؟ طلاق بده

عزیزم میدونی مشکل شما چیه؟مشکل شما اینه که فکرمیکنی چون شوهرت بی عرضه بوده و با پول پدرت اومده بالا ...

نه من ازش یه احترام میخوام فقط گاهی یادش میره بهش یادآوری می‌کنم 

من ۲۳ اون ۳۳

ای بابا . سنت هم که یک دهه ازش کمتره بعد اینقدر بهت بی احترامی و خشونت می‌کنه . ببین تقصیر خود شما زن هاست که این مردا رو قبول میکنید . بعد میگید طلاق.

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀
اخه من دوست ندارم اینجوری اتفاقا شوهرم گفت تنها برو گفتم بخوام تنها برم اصلا تو رو میخوام چکار؟ طلاق ...

ایشونم دوست نداره رفت و امد بگه برو طلاق بگیر

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
2810