2777
2789
عنوان

حیف خوبی هایی که خانوادم به شوهرم کردن داریم طلاق میگیریم

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 65 پست
دارن می کنن...بهم میگن بی عرضهتحقیرم میکننفعلا خونه مامان منیم از وقتی عمل کردم والآن یسال گدشته و ه ...

نزار بگن قوی باش مریضی چیزی نیست که خوب نشه یا دست خودت بوده باشه قوی باش اعتماد به نفس داشته باش. یه نیرو کمکی بگیر برای شام و ناهار یا بگو مادرت بیاد کمکت اگر دوست نداری نزار پاشون باز بشه منم به شوهرم رو نمیدم زیاد خانواده شو دعوت نمیکنم 

سر همچین چیز کوچیکی که آدم ها طلاق نمیگیره فکر کردی زندگی بعد طلاق گل و بلبله ؟ همه زندگی ها یه مشکلاتی ندارن زندگی هیچ کس بی نقص نیست اگه میشه درستش کرد بمون و درستش کن چون طلاق بعد مرگ عزیز سخت ترین عذابه

ساکت در پیله خویش ، به فکر پروانه شدن ✨✨🦋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نزار بگن قوی باش مریضی چیزی نیست که خوب نشه یا دست خودت بوده باشه قوی باش اعتماد به نفس داشته باش. ی ...

فعلا خونه مادرمم

مریضی دست خودم نیست... ناتوانم کرده

یه لیوان آب برمیدارم به کمرم و پاهام فشار می‌اد

اینا دیگه دست من نیس .

2805
خوشبحال اون زنایی که شوهر پایه دارن همه جا باهاشون میره

اره والا   البته بگما من تو یه شهر دیگم فامیلام سالی یه بار میبینم بعضی وقتام یکم به شوهرم حق میدم از اول عقد خانوادم باهاش قهر بودن هیچ کدوم از فامیلام ندیده الان نمیتونه همینطور سرش بندازه بیاد تو جمع سختشه

چرا نمیاد

من حس می کنم کمبود داره حس می کنم خودشو کم میبینه در برابر خانواده و فامیلم خانوادم از لحاظ مالی فامیلام از لحاظ تیپ و قیافه در صورتی که پیش من یجور رفتار می‌کنه انگار اعتماد بنفسش بالاس در حالیکه تو خالیه

مراتاجان بود جانان تو باشی❤❤❤
اره والا البته بگما من تو یه شهر دیگم فامیلام سالی یه بار میبینم بعضی وقتام یکم به شوهرم حق میدم ا ...

خب عزیزم پس شرایط تو فرق میکنه برای من اینجوری نبوده که ازش توقع دارم

من حس می کنم کمبود داره حس می کنم خودشو کم میبینه در برابر خانواده و فامیلم خانوادم از لحاظ مالی فام ...

دقیقا منم فکر می‌کنم دلیل حسودی و عقده همسرم خود کم بینی خودش باشع سر من خالی میکنه 

واقعا سخته ؟

آره من طلاق گرفتم ولی مشکل من خیلی حاد بود و نمیشد موند با اون حال بازم یکسال تحمل کردم اما دیدم نمیشه و عمرم داره تلف میشه ولی بعدش خیلی سختی کشیدم هم خودم و هم خانوادم هر جا میرم احساس میکنم دارن به من نگاه میکنن و درباره من حرف میزنن و هی میپرسن چرا طلاق گرفتی و قضاوت بیجا میکنن اون از یه طرف از طرفی حرفای بقیه با اینکه مهریه امو بخشیدم همه جا پر شده فلان قدر گرفته و ....با اینکه خیلی میگذره هنوز هم هر روز یه حرفی به گوشم میرسه حتی نزدیک ترین آدما بهم از پشت خنجر زدن

ساکت در پیله خویش ، به فکر پروانه شدن ✨✨🦋
نمی‌دونم شاید چون خودش هم گفت تو با من بد رفتار میکنی

ازتون مییخوام حتما خودتون مشاوره برید

کمکهای پدرتون به رخش نکشید

نگاه از بالا به پایین نداشته باشید

سعی کنید باشگاه برید و روی اعصاب خودتون کار کنید وسریع به هر حرفی واکنش نشون ندین

از مشکلات زندگیتون اصلا به پدر و مادرتون و دوستان نگید

به نظرم همسرتون خوب هستن ولی شما حس ناکافی بودن و بی عرضه بودن بهش میدید / و این باعث پرخاشگری میشه و سعی میکنه با قلندری کاذب حس اقتدار به خودش بده

از همسرتون پیش خانوادهاتون تعریف کنید بعد نتیجه اشو ببینید مخصوصا پیش پدرتون

2810