2777
2789
عنوان

کار اینترنتی تولید سنگ مصنوعی ساختمان در منزل

| مشاهده متن کامل بحث + 2029 بازدید | 304 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله ...منم پول واریز کردم یه قالب سیلیکونی داغون به ارزش ۲۰۰ تومن بهم دادن....ولی کار و مواد اولیه ن ...

ای وای😭😭😭😭

منم ۳ و پونصد واریز کردم امروز فهمیدم کلاهبرداریه

پدران و مادران آسمانی....❤.....تاپیک م بخونید
هر کس ازش کلاهبرداری شده پلیس فتا شکایت کنه

از دفتر خدمات قضایی شکایت کردم از احمد حیدری گیوی، از طریق شماره کارت ،مثل اینکه ساکن نازی اباد تهران هست،هنوز از دادگاه خبری نشده 

گفت پودر سنگ هست.حداقل قالب رو پس بگیره.یه قالب زپرتی ک ب ۲۰۰ تومن ارزش داره ب ما داده ۸ تومن

قآلبی پس گرفته نمیشه اینا شگردشون همینه نمیاد که قالب پس بگیره پول هارو 

اینا باید از طریق پلیس فتا پیگیری بشه ،تموم حساب های بانکیشون مسدود بشه خط هاشون نقطه زنی بشه و دستگیر بشن ،تا دادگاه حکم بده پلیس فتا وارد عمل بشه

درخواستمو قبول کن

❌️❌️❌️❌️❌️❌️

بچه ها من توی ایتا گروه میزنم که هر کدوممون خبری اطلاعاتی چیزی به دستش رسید بیاد به بقیه اطلاع بده 

هر اطلاعات جدیدی از پلیس فتا یا دفتر خدمات قضایی گرفتید در خصوص شکایت به بقیه بچه ها هم اطلاع بدید 

فقط لطفا خواهشا همه با هم پیام ندید

و تماس بی مورد نگیرید با دوستان دیگه، چون یه سری ها بچه کوچیک دارن ،شاید شاغلن در هر صورت شاید نتونن پاسخگو باشن 

لطفا برای اینکه اد کنم تو گروه ،هر کدومتون یکبار شماره تماس و اسم فامیل و شهر محل سکونت بزارید که من یکی یکی اد کنم تو گروه

ممنونم از همکاریتون

ببخشید گلم🥲 کار داشتم رفتمالان میخونم جواب میذم

❌️❌️❌️❌️❌️❌️

بچه ها من توی ایتا گروه میزنم که هر کدوممون خبری اطلاعاتی چیزی به دستش رسید بیاد به بقیه اطلاع بده 

هر اطلاعات جدیدی از پلیس فتا یا دفتر خدمات قضایی گرفتید در خصوص شکایت به بقیه بچه ها هم اطلاع بدید 

فقط لطفا خواهشا همه با هم پیام ندید

و تماس بی مورد نگیرید با دوستان دیگه، چون یه سری ها بچه کوچیک دارن ،شاید شاغلن در هر صورت شاید نتونن پاسخگو باشن 

لطفا برای اینکه اد کنم تو گروه ،هر کدومتون یکبار شماره تماس و اسم فامیل و شهر محل سکونت بزارید که من یکی یکی اد کنم تو گروه

ممنونم از همکاریتون