2777
2789
عنوان

کار اینترنتی تولید سنگ مصنوعی ساختمان در منزل

| مشاهده متن کامل بحث + 2028 بازدید | 304 پست
اگه فقط یک نفر آگاه بشه برام کافیه

❌️❌️❌️❌️❌️❌️

بچه ها من توی ایتا گروه میزنم که هر کدوممون خبری اطلاعاتی چیزی به دستش رسید بیاد به بقیه اطلاع بده 

هر اطلاعات جدیدی از پلیس فتا یا دفتر خدمات قضایی گرفتید در خصوص شکایت به بقیه بچه ها هم اطلاع بدید 

فقط لطفا خواهشا همه با هم پیام ندید

لطفا برای اینکه اد کنم تو گروه ،هر کدومتون یکبار شماره تماس و اسم فامیل و شهر محل سکونت بزارید که من یکی یکی اد کنم تو گروه

ممنونم از همکاریتون

ای وای😭😭😭😭منم ۳ و پونصد واریز کردم امروز فهمیدم کلاهبرداریه

❌️❌️❌️❌️❌️❌️

شما فک کنم تماس گرفتید با من

بچه ها من توی ایتا گروه میزنم که هر کدوممون خبری اطلاعاتی چیزی به دستش رسید بیاد به بقیه اطلاع بده 

هر اطلاعات جدیدی از پلیس فتا یا دفتر خدمات قضایی گرفتید در خصوص شکایت به بقیه بچه ها اطلاع بدید 

لطفا برای اینکه اد کنم تو گروه ،هر کدومتون یکبار شماره تماس و اسم فامیل و شهر محل سکونت بزارید که من یکی یکی اد کنم تو گروه

ممنونم از همکاریتون

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی کجایی گلم.بیا کمک

❌️❌️❌️❌️❌️❌️

هر اطلاعات جدیدی از پلیس فتا یا دفتر خدمات قضایی گرفتید در خصوص شکایت به بقیه بچه ها هم اطلاع بدید 

ممنونم از همکاریتون

بله ،به من گفتن برای شروع کار باید قالب سیلیکونی بخری ،من گفتم یه نفر معرفی کنید، به اون خانمی که مع ...

آره منم دیدم گفتم چرا امانت یا اجاره نمیدین

«چگونه می توان مُرد در حالی که هیچ کس زنده بودن شما را نمی فهمد» 
❌️❌️❌️❌️❌️❌️شما فک کنم تماس گرفتید با منبچه ها من توی ایتا گروه میزنم که هر کدوممون خبری اطلاعاتی چی ...

بله امروز ظهر با شما تماس گرفتم.

قرار شد فردا صبح برم شکایت

پدران و مادران آسمانی....❤.....تاپیک م بخونید
بله امروز ظهر با شما تماس گرفتم.قرار شد فردا صبح برم شکایت

اصلاً کاری که میگه پول واریز کن نباید اعتماد کنی مگه اینکه لااقل زیر صد تومن باشه

حماقت کردم....

ان شاءالله پولت برمیگرده 

به منم گفت برای خانم فلانی پول واریز کن بگو منو آقای رضایی معرفی کرده منم گفتم امانتی یا اجاره ای بدین اونم یه ویس گذاشت مثلاً جلب اعتماد کنه

ان شاءالله پولت برمیگرده به منم گفت برای خانم فلانی پول واریز کن بگو منو آقای رضایی معرفی کرده منم گ ...

انشاالله  دعا کن برام

من قرض گرفتم😭😭😭

ان شاءالله پولت برمیگرده به منم گفت برای خانم فلانی پول واریز کن بگو منو آقای رضایی معرفی کرده منم گ ...

همین گروه مافیا بودن؟؟؟همین دزدا بودن ؟همین آگهی