2777
2789
عنوان

هرکس اضافه وزن داره بیاد

329 بازدید | 45 پست

سلام بچه ها من ۹۰ کیلو بودم با قد ۱۷۱ تا حالا بارها لاغر شدم چاق شدم رژیم قرص ورزش پیاده روی فلان هی چاقو لاغر میشدم از باشگاهم متنفرم از در باشگاه ک میرم تو کلا در حال خمیازه کشیدنم.خلاصه من کل راه هارو امتحان کردم این اخریا انقد قاطی کردم که هرچی میخوردم بعدش معذرت میخوام انگشت میکردم تو دهن خودم ک بالا بیارم ک معدم به ...رفت 

بگید خوب

الان ی راهی پیدا کردم فقط یکم خرج داره 

هستید بقیشو بگم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خلاصه کل راه هارو رفتم . مدتی بود هی اسم ایکس بادی میشنیدم تبلیغ نیستا من هیچ باشگاهیو تبلیغ نمیکنم. تو نی نی سایتم سرچ کردم دیدم چند نفر ناراضی بودن. 

یروز رفتم با ترس و لرز ایکس بادی ثبت نام کردم ماه اول ۷ کیلو کم کردم بچه ها فوق العادس لاغر میشید هیچ خوش اندام میشید مثلا من بازوهام شل بود انقد ک ایروبیک کار کردم افتضاح بود الان داره سفت و عضله ای میشه سه ماه برید تمومه بعدش میتونید هفته ای یه جلسه برید چون یه بار برید به اندازه چهار جلسه بدنسازی یا هر رشته دیگ ایه . عوارضم ک تا حالا برا من نداشته