2777
2789
عنوان

هرکس اضافه وزن داره بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 45 پست
برا اینکه برنگرده تصمیم گرفتم بعذ اینکه به وزن هدفم رسیدم هفته ای یک جلسه برم اصولا ادم پرخوری هم نی ...

ضرر نداره؟

همینی که گفتی

من توی یه پیچ بلاگر دیده بودم که رفت برای آنالیز بدن انگار جلسه دوم بود یا سوم یادم نمیاد

بعد درصد چربیو عضله سازی بدنش رو آنالیز کردن انگار..

بعد میگف یه دستگار هست

روی شکم و بازو اون انجام داد

میگفت هشت جلسه اس

برای شما هم همینجوریه یا فرق داره؟

🌱🐢

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من توخونه دراز نشست میرم ورزش میکنم برام اوکی،بود

ببین ژنتیکم واقعا مهمه ما همه چاقیم الان دخترم چهار سالشه به دنیا اومد دو کیلو بود یهو بشدت چاق شد طوری ک دو سالو نیمه شد من بردم باشگا ثبت نام خداروشکر الان لاغر لاغره دارم با ژنتیکش مبازه میکنم 

ضرر نداره؟همینی که گفتیمن توی یه پیچ بلاگر دیده بودم که رفت برای آنالیز بدن انگار جلسه دوم بود یا سو ...

این لباسه اگ یه لباس مشکی مخصوص پوشیده همونه ولی همزمان باهاش. باید ورزش کنی

ضرر نداره؟همینی که گفتیمن توی یه پیچ بلاگر دیده بودم که رفت برای آنالیز بدن انگار جلسه دوم بود یا سو ...

ببین من ک الان دو ماه رفتم بجز اینکع اندامم خوب و سفت شده کمردردم خوب شده چیز دیگ ای ندیدم . این دقیقا همون پالس هایی ک فیزیوتراپی بهت میده رو به بدن وارد میکنه بخاطر همین خانومایی ک تازه زایمان کردن کسایی ک پا درد یا مشکلی دارن ای ورزش خ براشون خوبه و البته برا کسایی ک میخوان زود لاغر شن 

این لباسه اگ یه لباس مشکی مخصوص پوشیده همونه ولی همزمان باهاش. باید ورزش کنی

لباس که نمیدونم

ولی برای شکم یه گن بسته بودن انگار ولی سفت نبود بعد روش یه دستگاه بود

برای بازو هم هر کدوم جدا یه تیکه دستگاه وصل کرده بودن اندازه کف دست بود

شاید فرق داره نمیدونم

ولی این ورزش و اینا نداشت راحت دراز کشیده بودن

بعد میگف اونی که برای شکمه توی نیم ساعت تاثیرش مثل این میمونه که انگار ۲۰ هزارتا دراز نشست میری

🌱🐢

ببین من ک الان دو ماه رفتم بجز اینکع اندامم خوب و سفت شده کمردردم خوب شده چیز دیگ ای ندیدم . این دقی ...

آهان چه خوب

برای اونایی که اهل ورزش کردن نیستن یجورایی خوبه‌ها مثل خودم🫠😂

🌱🐢

آهان چه خوببرای اونایی که اهل ورزش کردن نیستن یجورایی خوبه‌ها مثل خودم🫠😂

ببین تو اینم باید ورزش کنی خیلی خیلی بیشتر هم بهت فشار میاد ولی من کراسفیت ثبت نام کردم دو ماه طول کشید تا حرکاتو یاد بگیرم در حد تست هوش بود برام. .اصلا هم حوصلشو نداشتم یعنی انگار میرفتم شکنجه گاه . دیگم از اینکه دویس گرم دویس گرم کم کنم خسته شدم

اره عمل واقعا سخته . حالا چند نفر تو باشگاهن لیپوکردن باز دارن میان ایکس بادی

آره.. آهان

باشگاه خیلی خوبه اصلاً همین باشگاه خودش انگیزه میده به آدم😁

سعی کنین همین باشگاه رو هم کنارش ادامه بدین

قشنگ بدن رو رو فرم نگه میداره

در کل موفق باشین امیدوارم به وزن و اندام دلخواهتون برسین❤️🫶

🌱🐢

لباس که نمیدونمولی برای شکم یه گن بسته بودن انگار ولی سفت نبود بعد روش یه دستگاه بودبرای بازو هم هر ...

نمیدونم ولی اینو باید ورزش کنی میشه دراز هم بکشی ها ولی با ورزش جوابه ورزشاشم حرکات سختی نیس 

ببین تو اینم باید ورزش کنی خیلی خیلی بیشتر هم بهت فشار میاد ولی من کراسفیت ثبت نام کردم دو ماه طول ک ...

آهان پس این فکرکنم با اون فرق داره

چون اون اصلاً ورزش خاصی نداشت

فقط باید بعدش مثلاً رژیم گرفته بشه یا سالم خوری انجام بشه..

یجورایی مثل شکنجه بوده🫠💔

🌱🐢