دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خدایا مواظب بچه هام باش کار تایپ و گلدوزی انجام میدم.کار با خمیر گل چینی هم انجام میدم. مگنت و سرکلیدی و سر مدادی و پیکسل و ... درست میکنم. پیج اینستاگرام: saraye_miniatory. غرفه باسلام: سرای مینیاتوری.
من شاخص توده بدنی پیشرفته برات حساب کردم کمبود وزن میزنه برات.😂😂😂اصلا نباید رژیمبگیری.سبک غذا خوردنتو اصلاح کن.ورزش کن.
دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
جالبه با این دور مچ میزنه اضافه وزن داری.ولش کن اینا رو😂اصلا اضافه نداری.فقط رعایت کن چاق نشی.فست فوت در کمترین نیزانبخور.همه چی بخور ولی کم و به اندازه.هیچیو نباید حذف کنی
من تو سن شما با همین قد وزنم ۴۹ بود و حرفه ای ورزش میکردم.ذره ای چربی نداشتم.پیاده روی زیاد داشتم .اکثر کارامو پیاده نیرفتم.ولی بدمینتون بازی میکردم که بشدت چربی سوزه حیف که ول کردم ورزشو