اما برا درمان شش ماه با ی دکتری بودم دارو داد تموم شد باز پریودم نامنظم بود این ماه رفتم پیش این ک خیلی معروف بود همه از اینور اونور بودن اینجور گفت و دارو نداد آزمایش نوشت
دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خدایا مواظب بچه هام باش کار تایپ و گلدوزی انجام میدم.کار با خمیر گل چینی هم انجام میدم. مگنت و سرکلیدی و سر مدادی و پیکسل و ... درست میکنم. پیج اینستاگرام: saraye_miniatory. غرفه باسلام: سرای مینیاتوری.
چجوی خوب شدی عزیزم؟چاقی شکم و نامنظمی پریود و جوش زدن به خاطر تنبلی تخمدانه؟
اکثرا بله
ولی حتما باید سنو بشی و آزمایش هورمون
۳ ماه هر شب روغن سیاهداته ی قطره میچکوندم توی ناف و بلد زیر دلم هم با روغن سیاهدانه جهت خلاف عقربه های ساعت ماساژ میدادم حتی با این روش کیست هامم پوکید توی شکمم و یکیش هم اومد افتاد عین کیسه آب جنین ولی خیلی خیلی کوچیک
۲ سال دارو هورمونی خوردم ک فقط اعصابم رو داغون میکرد و نتیجه نداشت
دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی