2777
2789
عنوان

شیرازیها از منظر شما

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 28 پست
اکثرا هم اینطورین که وقتی میان خونه کسی مهمونی انتظار بهترین غذاها و پذیرایی رو دارن ولی وقتی میری خ ...

توروخدا دیگه انقد بد نگین والا ما اینجوری نیستیم 

من خودم هرکسی هرجوری باهام رفتار کنه همونجوریم ، اگه برم خونه طرف ساده باشه منم وقتی میان ساده میگیریم همچیو 

حالا از اونور اگه طرف احترام بزاره و همچی عالی باشی منم سعی میکنم حتی از خودش بهتر باشم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای اونا دیگه بیشعور بودن ،وگرنه ما اینجوری نیستیم

نگفتم همه اینجورین جسارت نباشه شیرازیا گلن

ولی این لعنتیا کشتن مارو🤦😵‍💫

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
2805
دسر؟؟؟؟والا ما که دوستامون اتفاقا عفیف اباد و و.. میشینن و وضع مالی خوبی دارن هم وقتی رفتیم خونشون ا ...

والا اینا انتظار دسر داشتن با اینکه سر سفره ترشی و شور و سبزی و سالاد حتما داریم ماها ولی گویا سیر نمی‌شدن 

بابا بدبختی اینه صبحونه هم غذای گرم می‌خوردن اینا 😂🤦

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
حالا اونا فرق داشتن، بلاخره همجا خوب و بد داره

دقیقا

نه باید میگفتی شاید دو درصد نه اکثرا

من والا تجربه ی خودمو گفتم از هم نشینی باهاشون از قشر متوسطشون تا قشر پولدارشون

حالا شما که انقد کدبانویی از این به بعد به شیرازی هایی هم که باهاشون هم نشینی میکنی کدبانویی یاد بده تا به قول شما درصدش بیاد پایین و بشه دو درصد یا اصن صفر درصد ایشالا

من والا تجربه ی خودمو گفتم از هم نشینی باهاشون از قشر متوسطشون تا قشر پولدارشونحالا شما که انقد کدبا ...

دور و اطراف من همشون دست و دل بازن شعور و فرهنگشون غنیه نیاز نیست من یادشون بدم به قول خودتون استثنا وجود داره که از شانس بدتون خورده به پست شما همه جا خوب و بد هست قرار نیست اکثر شیرازیا اینجور که گفتی باشن وگرنه انقدر تعریفشون نبود

دور و اطراف من همشون دست و دل بازن شعور و فرهنگشون غنیه نیاز نیست من یادشون بدم به قول خودتون استثنا ...

تعریفشون بخاطر اخلاق خوبشونه که منم تایید میکنم ولی تعریف برای پذیراییشون تاحالا نشنیدم بالاخره تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها دیدی که تو این تاپیک هم بازم هم نظر با من بود ...البته اینم شنیدم که میگن شیرازی ها با خودشون میسازن چون شبیه هم رفتار میکنن ...از همون اولشم من گفتم استثنا وجود داره شما قبول نکردی اگه هم میخوای بحث کنی اصلا حوصله ندارم و اهل دعوا نیستم پس ریپلای نکن

تعریفشون بخاطر اخلاق خوبشونه که منم تایید میکنم ولی تعریف برای پذیراییشون تاحالا نشنیدم بالاخره تا ن ...

ولی به نظر من بهتره بیشتر رو تربیتت کار کنی چون اونی که دنبال دعواست و داره پشت شیرازیا چرت و پرت میگه و سعی میکنه خرابشون کنه شمایی،یاد بگیر بنده شکم نباشی خیلی زشته ادم به خاطر شکمش بخواد یه شهرو خراب کنه اونم صرفا چون دو سه نفر واسش کم گزاشتن یا توقعت شاید خیلی بالا بوده که اینجوری خورده تو ذوقت،والا این چیزا رو شما داری میگی مردم نمیگن تو این تاپیکم یکی مثل خودت گفته،با خودشون میسازن چون شبیه هم رفتار میکنن؟! نه عزیزم شما علاوه بر تربیت رو شعور و فرهنگم کار کن هنوز خیلی ضعیفه،پس منم بیام آبرو شهرهایی که رفتمو سر شکم ببرم دیگه ؟!قرار نیست تو سایت عمومی مضخرف بگی کسی جوابتو نده حالا شما ریپلای نکن که واقعا حوصلتو ندارم

ولی به نظر من بهتره بیشتر رو تربیتت کار کنی چون اونی که دنبال دعواست و داره پشت شیرازیا چرت و پرت می ...

چقد جالب که  یه نسخه میپیچید برا بقیه و میگین بی فرهنگ و بی شعور و بی تربیت

فکر کنم شما خودت توو این سه مورد به شدت فقر داری که انقد سریع قضاوت میکنی و درکنارش باید رو جنبه ی انتقاد پذیری خودتون هم کار کنید ...واقعا متاسفم براتون چون توهین هایی کردین که واقعا ناراحت شدم من هیچ بی احترامی ای نکردم به شما که اینجوری گفتی ...موضوع تاپیک هم نظر همه رو پرسیده بود قرار نیست چون شما نظرت با بنده یکی نیست من بشم بی فرهنگ و بی شعور و ...درضمن حرف منم راجب غذاها نبود که میگی بنده ی شکم بلکه راجب احترام متقابل به مهمان بود 

واقعا حرفاتون تو این پست اخر دلمو شکست 

چقد جالب که یه نسخه میپیچید برا بقیه و میگین بی فرهنگ و بی شعور و بی تربیتفکر کنم شما خودت توو این ...

اتفاقا اینایی که بهت گفتم کمم بود واقعا رو شعورت کار کن یه نگاه به پستات بنداز ببین دیگه چیا نمیخواستی بگی ،هی میگم آدم خوب و بد همه جا هست باز میگی نه اکثر شیرازیا اینجورن اونجورن مثل همن فلانن !دراومدی میگی به دور و اطرافیانت یاد بده !مگه همه مثل تو بی فرهنگن که من بخوام یادشون بدم؟!یکم بزرگ شو بزرگ شدن فقط به سن زیاد کردن و هیکل گنده کردن نیست عقلت باید رشد کنه،رسما داری توهین میکنی بعد میگه توهین نکردم نظرتو میدادی رد میشدی قرار نیست به یه شهر توهین کنی،اتفاقا فقط راجع به همین غذا بود وگرنه من که چیز دیگه ای ندیدم!