2777
2789
عنوان

شیرازیها از منظر شما

156 بازدید | 28 پست

طبق یک فرضیه که  معلوم نیست  کی بنیانگزارش بوده ؛شیرازیها خوشگذران و یا تنبل وصف شده اند  این فرضیه را تحلیل کنید که طبق  نشست یا ارتباطاتی که با شیرازیها داشتید این فرضیه را  رد  یا  تایید می کنید 🖐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

به شدت قبول دارم لامصبا یه هفته تو خونمون خوردنو خوابیدن زحمت گرفتن یه گوشه سفره هم نکشیدن انقد اذیتمون کردن ها تنبلو شکمو

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
به شدت قبول دارم لامصبا یه هفته تو خونمون خوردنو خوابیدن زحمت گرفتن یه گوشه سفره هم نکشیدن انقد اذیت ...

اکثرا هم اینطورین که وقتی میان خونه کسی مهمونی انتظار بهترین غذاها و پذیرایی رو دارن 

ولی وقتی میری خونه خودشون همه چی رو ساده گرفتن یه غذای ساده یه سفره ی ساده اصلا به خودشون برای مهمون داری زحمت نمیدن

تنبل نیستند. خیلی شاد و سرخوشند. دنیا به یه ورشون نیست. روز مبادا توی شیراز وجود ندارد. طرف رو ببینی فکر می کنی میلیاردره از رستورانهایی که می‌ره و لباسهایی که میپوشه. بعد میری میبینی اجاره نشینه. اینجا تماااااااام خیابونها حتی پایین شهر پر از رستوران و فست فوده که تا نصفه شب بازن

ولی ما رفتیم غرب کشور. آقا ساعت هشت و نه دیگه رستوران و ....همه تعطیل. اینجا بعضیا تا دو و سه بازن

خرداد فصل امتحان بچه ها تااااااا نصفه شب تو پارکها خانواده ها میان به خوشی. انگار نه انگار بچه صبح امتحان داره

بیست ساله شیراز زندگی می کنم.

اینجا زندگی کنی دیگه هیچ شهری نمیتونی زندگی کنی

اکثرا هم اینطورین که وقتی میان خونه کسی مهمونی انتظار بهترین غذاها و پذیرایی رو دارن ولی وقتی میری خ ...

وای اره به خدا به ما میگفت شما چطور برای مهمون دسر آماده نمی‌کنین و فلان میوه رو نمیارین آخه یکی نبود بگه بهش لعنتی یه هفته خونه من خوردی خوابیدی چطوری هم باهات میرفتم گردش هم غذا میپختم هم سالاد و سبزی آماده میکردم اینا به کنار انتظار دسر هم داشتی آخه اونوقت خودشون....

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
اکثرا هم اینطورین که وقتی میان خونه کسی مهمونی انتظار بهترین غذاها و پذیرایی رو دارن ولی وقتی میری خ ...

اتفاقا بهترین سفره رو میندازیم بهترین پذیرایی من چندتا شهر رفتم تا الان غذای ساده دم دستی گذاشتن ولی هیچوقت سر شکم اینجوری ادا درنمیاریم

وای اره به خدا به ما میگفت شما چطور برای مهمون دسر آماده نمی‌کنین و فلان میوه رو نمیارین آخه یکی نبو ...

دسر؟؟؟؟والا ما که دوستامون اتفاقا عفیف اباد و و.. میشینن و وضع مالی خوبی دارن هم وقتی رفتیم خونشون اصلا ندیدم دسر و سبزی خوردن و این چیزا اماده کنه با اینکه چن ماه یبار هم میریم خونشون ...نه فقط اینا خیلیای دیگشون 

2810