2777
2789
اره مثلاهفت ویلو رو، یه کیلو رو جدا با یک کیلو روغن سرخ میکنم بعد ۶ کبلو رو قاطیش میکنم ابش که تموم ...

ببخشید ولی واقعا کار مسخره و بی منطق و دلیلی انجام میدی 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره مثلاهفت ویلو رو، یه کیلو رو جدا با یک کیلو روغن سرخ میکنم بعد ۶ کبلو رو قاطیش میکنم ابش که تموم ...

چه حوصله داری!! من رو گاز در حد نیم پخت میزارم ابش یکم کشیده شه‌.نمیتونم سه ساعت پا گاز وایسم سبزی سرخ کنم بعد بسته بندی کنم .واسه هر وعده جدا سرخ میکنم 

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
😂😂عاخه اونجوری نمیتونم همه رو هم بزنم

میتونی از اول تو دوتا قابلمه جدا نصفش ون کنی که هم زدن راحت‌تر باشه زودتر م سرخ میشه ،همزمان سرخ میشه تموم میشه، 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
چه حوصله داری!! من رو گاز در حد نیم پخت میزارم ابش یکم کشیده شه‌.نمیتونم سه ساعت پا گاز وایسم سبزی س ...

عع دوس دارم قشنگ کارو اصولی انجام بدم نصفه کاره نمیپسندم🫠