2777
2789
عنوان

شب خونه نامزد موندن⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 48 پست
اینا دیر وقت میخوابن حالا مراسم هم که باشه تا ۱ و ۲ شب بیدارن چکار کنم بگم یکی از فامیلا منو برسونه؟

آرع بگو شب پدرت بیاد دنبالت یا برادری دامادی دایی کسی .

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لطفا اینا هم جواب بدید ممنونم

لباس مهمونی چی بپوشم حجاب ندارم البته؟ لباس شب خوابیدن چی؟

کمک کنم بهشون تو تدارک و اینا؟

تا حالا برخورد نزدیک نداشتم نمیدونم مثلا فامیلی با هم دست میدن یا روبوسی یا چی؟

استرسی شدم دیگه خودتون چی به ذهنتون میرسه بگید لطفا ‼️

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

لطفا اینا هم جواب بدید ممنونملباس مهمونی چی بپوشم حجاب ندارم البته؟ لباس شب خوابیدن چی؟کمک کنم بهشون ...

مامیگیم نمون تودنبال لباس خوابی

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
از ما میپرسی کجا قراره بخوابی 😁

خب نصف شب شد چکار کنم برم پیش آبجیش یعنی؟ یا اتاق خودش مثلا بگم خودش پایین بخوابه من رو تخت 🤦🏼‍♀️

لطفا اینا هم جواب بدید ممنونملباس مهمونی چی بپوشم حجاب ندارم البته؟ لباس شب خوابیدن چی؟کمک کنم بهشون ...

ما میگیم نمون تو‌میگی شب چی بپوشم 

اگه رفتی اصلاااا نیاز نیست یه تازه عروس کمک بده 

نامزد. از شر شما صیغه محرمیت. یا عقد دایم اگه عقد دایمی اتاق خودش

هیچی فقط نشونه و آزمایش 

اکه عقد نکردی شب نمون وظیفه‌شه برسونتت اگه نمیتونه یا نرو یا بگو بابایی برادری کسی بیاد دنبالت

زشت نمیشه بگن فقط اومد و زود رفت دفعه اولمه خب میرم پیششون تازه روی صبحانه فردا هم حساب کردن روی من

هیچی فقط نشونه و آزمایش

نمون ارزشت نیاد پایین باهات حس راحتی میگرن دیگه جلوت رودربایسی نمیکنن. بذار احترامت تو عقد زیاد باشه

یکی دوساعت که از مراسم گذشا بگو برسوننت یا بیان دنبالت

برای حفظ شخصیت خودت میگیم وگرنه به حال ما چه فرقی میکنه

همسرت چی کارس که فامیل باید زنشو برسونه؟؟؟😳😳

بخواد ساعت ۱ شب منو برسونه خونه بعد دوباره برگرده خونه خودشون بعدش صبح فرداش هم قراره کله پاچه بار بزارن دوباره بیاد دنبال من خو بدبخت خسته میشه 

زشت نمیشه بگن فقط اومد و زود رفت دفعه اولمه خب میرم پیششون تازه روی صبحانه فردا هم حساب کردن روی من

بگو پدر مادرم موافق نیستن شب جایی غیر از خونمون بمونم

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
نمون ارزشت نیاد پایین باهات حس راحتی میگرن دیگه جلوت رودربایسی نمیکنن. بذار احترامت تو عقد زیاد باشه ...

بهشون بر نمیخوره وسط مراسم من برم وقتی بقیه هنوز هستند؟ بعدش واسه صبحانه فردا هم دعوت کرده مامانش کله پاچه میخواد بزاره یعنی منو برسونه شب دوباره صبح بیاد دنبالم زشت نیست؟

2810