2777
2789
برای منم بالا بودروز ۲۶ دوره ۴۰۰ بود ۷ روز بعد شد ۳۶۰۰۰!منم خیلی ترسیدم ولی دکتر گفت خیلی خوبه که!وا ...

واقعا دوستتون هم اینجور بود وبچه سالم بود⁉️🥺

به قول فروغ فرخزاد:                                                          تو خوب باش، آن کس که فهمید قدر میداند                         وآن کس که نفهمید،روزی دلش برای تمام خوبی هایت تنگ میشود🧸❤
خب با این عدد از بتا دیگه سنو نشون میده،انقدر حرص نخور دختر،انقدر استرس به خودت وارد نکن،واس چیزی عز ...

اگه میتونی برام دعا کن تجربه اولمه وخودم وهمسرم باهرچیزی از نگرانی میمیریم وزنده میشیم💔🥺

به قول فروغ فرخزاد:                                                          تو خوب باش، آن کس که فهمید قدر میداند                         وآن کس که نفهمید،روزی دلش برای تمام خوبی هایت تنگ میشود🧸❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین پاشو برو ی سونوگرافی خوب خواهشا دست رو دست نزار یا مولار یا چند قلویی بگو بررسی کنه کامل لوله ه ...

دیروز عصر جواب آزمایشمو گرفتم 

وامروز میخوام زنگ بزنم دکتر نوبت بگیرند

والی از همین الان میدونم چیزای خوبی در انتظارم نیست ودکتر حرف امیدوارکننده نداره که بهم بزنه😭😭😭

خب بعد پنج روز رفتی دیگه وقتی امروز ازمایش میدی فرداش باید دوبرابر بشه یعنی اگه حساب کنیم پنح روز رو ...

خب خودتون که دارید میگید میش ۹ هزار وخورده ای ولی این الان 9۱ هزار شده واصلا طبیعی نیست💔

چقدر استرس داری دختربجای این حرفا امروز برو سنو ان شالله که بارداری سالمی داشته باشیتو اون تاپیکت گف ...

بخدا من دوسه قلو هم باشه راضیم فقط مولار نباشه...🥺💔

دیروز عصر جواب آزمایشمو گرفتم وامروز میخوام زنگ بزنم دکتر نوبت بگیرندوالی از همین الان میدونم چیزای ...

انشالله خیره من‌خودم الان تو بیمارستانم بخدا درکت میکنم‌فقط برو سونو خوب و بگو‌تمام رحمتو بررسی کنه

عزیزم شما باردار شدید؟؟

بله به لطف خدا 

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
اگه میتونی برام دعا کن تجربه اولمه وخودم وهمسرم باهرچیزی از نگرانی میمیریم وزنده میشیم💔🥺

عزیزم از خدا میخوام بهترینها برات رقم بخوره

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
عزیزم از خدا میخوام بهترینها برات رقم بخوره

ممنون عزیزم

انشالله خدا نی نی شما را هم برات حفظ کنه♥️🤲🏻

واقعا دوستتون هم اینجور بود وبچه سالم بود⁉️🥺

بله سالم بود

یادمه ۱۲۰ هزار بود

فکر میکنم یعد ۱۰ روز از پریودی

برای من هم ۵ روز بعدش ۳۶ هزار بود 

نگران نباش انشالله که خبرای خوبی تو راهه

سلام عزیزمحالت خوبه؟امیدوارم که الان خوشحال باشی و بدون هیچ مشکلی ذوق بارداریتو بکنی

سلام عزیزم ممنون شما خوبید

فعلا سونوی هشت هفته وازمایش چکاپ کامل را دادم .سونو هشت هفته که خداراشکر نرمال بود ضربان قلبش هم برام گذاشت یک جنین  بود ودوقلو نبود

ولی یکم برای جواب ازمایش چکاپ وغربالگری اول که دو هفته دیگه هست استرس دارم ونگرانم که اصلا رشد داشته ومشکلی نداشته باشه.انشاالله خدا خودش برام حفظش کنه وصحیح وسلامت بدستم برسونه معجزشو

من از استرس ونگرانی برای سلامتیش هنوز به کسی خبر بارداریمو ندادم فقط همسرم ومادرم در جریانن

سلام عزیزم ممنون شما خوبیدفعلا سونوی هشت هفته وازمایش چکاپ کامل را دادم .سونو هشت هفته که خداراشکر ن ...

عزیزم خداروشکر  

واقعا خوشحال شدم

خودم هم سال پیش نگران بالا بودن بتا بودم

ولی هیچ مشکلی نبود

ایشاله که سال دیگه این موقع یه نی نی سه ماهه ی پرسروصدا تو بغلت باشه  :)

عزیزم خداروشکر واقعا خوشحال شدمخودم هم سال پیش نگران بالا بودن بتا بودمولی هیچ مشکلی نبودایشاله که ...

خیلی ممنون عزیزم انشاالله😍🤲🏻

2810