دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
آخه چند روز پیش دکتر گفت کمه مقدارش نمیشه سونو انجام بده دوباره آزمایش بده که بعد از ۵ روز ۹۱ هزارشد ...
خب با این عدد از بتا دیگه سنو نشون میده،انقدر حرص نخور دختر،انقدر استرس به خودت وارد نکن،واس چیزی عزا گرفتی که اصن معلوم نیس،صبور باش گل،آروم باش و یه سنو بده خیالت راحت بشه
فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
من آریاییام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم! یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
حتی ساک هم نبود؟؟؟من ۱۰روز بعد از بتای۲۳۶رفتم سنو،دکتر گف ۲هفته بعد برو ولی من دل تو دلم نبود،اما ساک تو رحم دیده شد
1
5
10
15
20
25
30
35
40
من آریاییام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم! یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
نهگفت به زور یه چیز کوچولو که خیلی هم درست درمون نیست!!
دستگاهش خوب بود؟جایی که من رفته بودم عالی بود و حتی سن بارداری رو ۵هفته زده بود
1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببین پاشو برو ی سونوگرافی خوب خواهشا دست رو دست نزار یا مولار یا چند قلویی بگو بررسی کنه کامل لوله هاتم حتما بررسی کنه من تاپیک قبلت بود اول کامل نخونده بودم ولی همونجا که گفتی کلومفین خوردی استرس گرفتم
برای من چند سال پیش مولار بود همینجوری بود بعددوروز چند هزار رفت بالا
مولار چیه؟
درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود