2777
2789
نه همه چی مثل حاملگی بود ولی تو سونو گفت مشکوکه هفته بعد رفتم گفت شبیه خوشه انگوره پس مولاره

وای🥺😭

به قول فروغ فرخزاد:                                                          تو خوب باش، آن کس که فهمید قدر میداند                         وآن کس که نفهمید،روزی دلش برای تمام خوبی هایت تنگ میشود🧸❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره نگرانیم از همینه که نکنه مولار باشه که احتمالش ۹۹ درصدهآخه ما تو هیچ کدوم از اقواممون دوقلو ندار ...

برای منم بالا بود

روز ۲۶ دوره ۴۰۰ بود ۷ روز بعد شد ۳۶۰۰۰!

منم خیلی ترسیدم 

ولی دکتر گفت خیلی خوبه که!

واسه دوستمم حدودای شما بود براش

اونم مشکلی نداشت

آخه چند روز پیش دکتر گفت کمه مقدارش نمیشه سونو انجام بده دوباره آزمایش بده که بعد از ۵ روز ۹۱ هزارشد ...

خب با این عدد از بتا دیگه سنو نشون میده،انقدر حرص نخور دختر،انقدر استرس به خودت وارد نکن،واس چیزی عزا گرفتی که اصن معلوم نیس،صبور باش گل،آروم باش و یه سنو بده خیالت راحت بشه

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
من با بتای ۳۶۰۰۰ تو سونوی واژینال هم چیزی ندید!

حتی ساک هم نبود؟؟؟من ۱۰روز بعد از بتای۲۳۶رفتم سنو،دکتر گف ۲هفته بعد برو ولی من دل تو دلم نبود،اما ساک تو رحم دیده شد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
نهگفت به زور یه چیز کوچولو که خیلی هم درست درمون نیست!!

دستگاهش خوب بود؟جایی که من رفته بودم عالی بود و حتی سن بارداری رو ۵هفته زده بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین پاشو برو ی سونوگرافی خوب خواهشا دست رو دست نزار یا مولار یا چند قلویی بگو بررسی کنه کامل لوله هاتم حتما بررسی کنه من تاپیک قبلت بود اول کامل نخونده بودم ولی همونجا که گفتی کلومفین خوردی استرس گرفتم

خب بعد پنج روز رفتی دیگه 

وقتی امروز ازمایش میدی فرداش باید دوبرابر بشه یعنی اگه حساب کنیم پنح روز رو میشه۹۸۸۸خب مشکلش چیه هر یک روز ک میگذره دوبرابز حساب کن ۳۰۹×۲×2*2*2*2

کارزار خروج افغان ها رو امضا کن👇https://www.karzar.net/136819
برای من چند سال پیش مولار بود همینجوری بود بعددوروز چند هزار رفت بالا

مولار چیه؟

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
2810